| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Telekineza, Pirokineza, Levitacija........ u Znanost forumu; Ja neznam di stavit ovu temu pa sam je stavio ovdi ako sam pogrjesio upozorite me ali mene je zanimalo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-07-08
Poruka: 11
![]() | Ja neznam di stavit ovu temu pa sam je stavio ovdi ako sam pogrjesio upozorite me![]() ali mene je zanimalo ako iko ima iskustva sa ovim ili ako moze npr: pomicat stvari ili pravit PSI lopte ili ako uopce znate ista o ovom..... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,522
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Telekineza, Pirokineza, Levitacija........ Imam.. Ne placa se nista ![]() Ali psi lopte nisu vise bas neki bauk, kad su dokazane, to sad vise nije fora No, ipak, meni bile i ostale najdraze.. ![]()
__________________ My very own Boogey Man.. I am your work of art. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,522
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Telekineza, Pirokineza, Levitacija........ Nije mi se dalo do toga ici ![]() A loptu.. Prvu napravila nakon 10-ak minuta.. Nije bas tako tesko.. A di ces odmah na pomicanje, daj prvo radi oblike and shit, osnove su dosadne, ali jebiga, potrebne ![]()
__________________ My very own Boogey Man.. I am your work of art. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Telekineza, Pirokineza, Levitacija........
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
| |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Telekineza, Pirokineza, Levitacija........ Što su PSI lopte? kako nastaju? kako ih praviš? šta s njima možeš? za šta se koriste? Ja znam pomicati stvari! to vam uopće nije teško ![]() kažeš ustima da prenesu poruku i tamo netko primi i odnese dalje, pa netko odnese još dalje i kad kažu mozgu tvoju poruku,,, onda mozak zapovijedi ruci da se pomakne i da pomakne predmet? učiteljice, učiteljice, jesam dobila peticu? daj ne lupetajte, kakvo pomicanje predmeta umom! pa nismo marsovci Sasuke @ legendo imaš rep+
__________________ Čapek "Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju." Zadnji Uredio icegirl : 19-08-08 u 06:48. |
| | |
![]() |
« Kuca Duhova
|
Lucidni snovi »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:40.

Ja neznam di stavit ovu temu pa sam je stavio ovdi ako sam pogrjesio upozorite me
ali mene je zanimalo ako iko ima iskustva sa ovim ili ako moze npr: pomicat stvari ili pravit PSI lopte ili ako uopce znate ista o ovom.....

znam da sam los u photoshopu