| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Tko je izgradio piramide prastarog Egipta??? u Znanost forumu; Neki ljudi misle da su ih izvanzemaljci izgradili: Aliens built the pyramids Aliens and Ancient Egypt - Did the Aliens Build ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tko je izgradio piramide prastarog Egipta??? Neki ljudi misle da su ih izvanzemaljci izgradili: Aliens built the pyramids Aliens and Ancient Egypt - Did the Aliens Build the Pyramids? - Google Video The Great Pyramids Built By Aliens Or Egyptians? Tada nisu dizalice postojale (barem još nije otkriveno), a tko bi od njih podigao stijenu od 20 tona??? To bi i danas pretstavljalo problem za izgraditi. Isto tako napravljene su u preciznim mjerama, što nikako nije slučajnost.. Ja mislim da obični ljudi ovo nisu napravili. Koja su vaša mišljenja? Što vi mislite tko ih je izgradio? Neke od činjenica na prvom sajtu su zbilja zapanjujuće (ako su istinite). |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Tko je izgradio piramide prastarog Egipta???
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je izgradio piramide prastarog Egipta??? A kako su onda ti prastari Egipćani, koju su značajno slabije razvijeni bili od današnjih ljudi, podigli stijene koje teže 2 tone > do vrha piramide? A onda nisu ni kotač imali. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je izgradio piramide prastarog Egipta??? Bili su jaaaaaaaaaaaaaaaaaaakiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() A imali su nešto,nisu se piramide gradile 6 mjeseci ko zgrade danas,nego godinama!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Tko je izgradio piramide prastarog Egipta??? Nisam ice stvarno nikako kompetentan da to objašnjavam , ali sjećam se da je nedavno bio neki dokumentarac na National Geographicu gdje su ljudi sve detaljno objasnili , čak i rekonstruirali podizanje i namještanje blokova bez pomoći moderne tehnologije. Na nesreću (ili sreću) za vrijeme dokumentarca preko puta mene je sjedila plavuša čiji je obim poprsja zauzeo sav ograničeni kapacitet mog mozga pa nisam bio u mogućnosti zapamtiti detalje tog graditeljskog podhvata.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| next best thing | Re: Tko je izgradio piramide prastarog Egipta??? jedan znanstvenik je ponudio odličnu teoriju kako su mogli vući uz rampe koje su gradili oko piramida, inače dokazano je i da ih nisu gradili robovi jer je otkriven skoro cijeli grad kraj piramida i po ostatcima hrane koju su jeli se vidi da su imali i riba i vina i datulja i mesa za jesti, što naslućuje da su ih gradili dobrovoljno, jednostavno nacrtajte si krug i njega ucrtajte kocku, onaj ostatak kruga van kocke napravili su egipćani od drveta i tako su stavljali na kamene blokove, a u sredinu bi namatali dva komada užeta u kontrasmjerovima i vikli, slično sistemu jojoa, u biti su dobili dva točka sa kockastom kamenom osovinom, ili sa užetom još sličnije velikoj špuli. ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Purger | Re: Tko je izgradio piramide prastarog Egipta??? Ako netko zna kako su izgrađene onda je to Pharaoh ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: egipta, izgradio, piramide, prastarog, tko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:30.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!