| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Tko je izgradio piramide prastarog Egipta??? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Lovel Baš sam se mislio da ćeš reći da nisi nikog ugnjetavao... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| next best thing | Re: Tko je izgradio piramide prastarog Egipta??? ja ih nisam namjerno uzimo, kad mi je došao prvi, pitam ja njega otkud je, i kaže on meni iz Bosne. Kažem ja njemu da neću primat Bosance jer da su lijeni. A on mi odgovori, " ma nismo mi lijeni, to su Crnogorci lijeni, bolan mi bosanci smo ti glupi ".
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-03-07 Godina: 29
Poruka: 864
![]() | Re: Tko je izgradio piramide prastarog Egipta??? ha ha. bosanci su u bosni gradili piramide,eto nedavno su otkrili jednu. što se tiče ovih egipatskih to je jedna od največih misterija na svijetu ali ako se uzme činjenica da su egipčani bili daleko ispred svog vremena onda je za vjerovati da su ih sami izgradili.mene impresionira to kako su svaku piramidu gradili ispod neke zvijezde. u to vrijeme tolika točnost.
__________________ S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Tko je izgradio piramide prastarog Egipta??? Opet nam Reiki majstori tumače postanak piramida. Ovo sa gradnjom piramida ispod zvijezda bi moglo u temu najvećih provala na forumu. Određena točka na zamlji koja se u jednom djeliću sekunde nađe ispod odabrane zvijezde, naći će se ponovo ispod iste zvijezde istom nakon godinu dana, ponovo samo na djelić sekunde.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Purger | Re: Tko je izgradio piramide prastarog Egipta??? Citat:
![]() Ili možda jesi ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Tko je izgradio piramide prastarog Egipta??? A gdje je sad tvoje mišljenje? Tip je napisao notornu astronomsku glupost. Pretpostavljam da se ti s njim solidariziraš ili bi u tvom postu trebao otkriti neko skriveno značenje?
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio Maslow : 12-06-07 u 19:18. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je izgradio piramide prastarog Egipta??? Evo jedna slika piramide i odnosa "ventilacijskih" otvora sa zvijezdama: LINK Inače, ovi otvori koji su orijentirani prema određenim zvijezdama vidljivih sazvježđa su u svojoj sredini pregrađeni kamenom, te nije jasno čemu su služili. ali kako svaki ima nešto nalik na "ključanicu", princip je valjda bio omogućiti prolazak faraonovoj duši samo u trenutku kada bude spremna... Poredak piramida po veličini (kažu) prati veličinu zvijezda orionovog pojasa, ali i omjer udaljenosti.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- Zadnji Uredio _Aris_ : 12-06-07 u 19:45. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Tko je izgradio piramide prastarog Egipta??? Vidio sam sliku, ali mislim da to nema nikakve veze s astronomijom. Zvijezde su suviše nestašne da bi bile neki orjentiri. To nije ni koincidencija, nego samo mašta senzacionalista.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
![]() |
| Tagovi: egipta, izgradio, piramide, prastarog, tko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:20.