Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Rub Znanosti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rub Znanosti Raspravljate o temi Tko je izgradio piramide prastarog Egipta??? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Lovel Baš sam se mislio da ćeš reći da nisi nikog ugnjetavao...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-06-07, 09:08   #11 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,101
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh
Re: Tko je izgradio piramide prastarog Egipta???

Citat:
Pravi autor: Lovel Pogledaj Poruke
Baš sam se mislio da ćeš reći da nisi nikog ugnjetavao

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-06-07, 09:17   #12 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,327
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Tako sam razočaran što ste svi zaboravili bosanske gastarbajtere.

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-06-07, 09:32   #13 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Poruka: 5,101
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
Tako sam razočaran što ste svi zaboravili bosanske gastarbajtere.

ja ih nisam namjerno uzimo, kad mi je došao prvi, pitam ja njega otkud je, i kaže on meni iz Bosne. Kažem ja njemu da neću primat Bosance jer da su lijeni.
A on mi odgovori, " ma nismo mi lijeni, to su Crnogorci lijeni, bolan mi bosanci smo ti glupi ".

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-06-07, 09:15   #14 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-03-07
Godina: 29
Poruka: 864
mike tyson se izdvaja iz mase

ha ha. bosanci su u bosni gradili piramide,eto nedavno su otkrili jednu. što se tiče ovih egipatskih to je jedna od največih misterija na svijetu ali ako se uzme činjenica da su egipčani bili daleko ispred svog vremena onda je za vjerovati da su ih sami izgradili.mene impresionira to kako su svaku piramidu gradili ispod neke zvijezde. u to vrijeme tolika točnost.

http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png
mike tyson je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-06-07, 10:55   #15 (permalink)
Nježni predator

Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Opet nam Reiki majstori tumače postanak piramida.
Ovo sa gradnjom piramida ispod zvijezda bi moglo u temu najvećih provala na forumu.
Određena točka na zamlji koja se u jednom djeliću sekunde nađe ispod odabrane zvijezde,
naći će se ponovo ispod iste zvijezde istom nakon godinu dana, ponovo samo na djelić sekunde.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-06-07, 13:33   #16 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,567
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Pa zna se vrlo jasno ko je sagradio piramide u Egiptu, samo pogledajte Stargate...
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-06-07, 19:01   #17 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Poruka: 10,490
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
Opet nam Reiki majstori tumače postanak piramida.
Ovo sa gradnjom piramida ispod zvijezda bi moglo u temu najvećih provala na forumu.
Određena točka na zamlji koja se u jednom djeliću sekunde nađe ispod odabrane zvijezde,
naći će se ponovo ispod iste zvijezde istom nakon godinu dana, ponovo samo na djelić sekunde.
Znaš srati po tuđim mišljenjima a nisi napisao svoje
Ili možda jesi

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-06-07, 19:14   #18 (permalink)
Nježni predator

A gdje je sad tvoje mišljenje?
Tip je napisao notornu astronomsku glupost.
Pretpostavljam da se ti s njim solidariziraš ili bi u tvom postu trebao otkriti neko skriveno značenje?

Zadnji Uredio Maslow : 12-06-07 u 19:18.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-06-07, 19:35   #19 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,324
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Evo jedna slika piramide i odnosa "ventilacijskih" otvora sa zvijezdama: LINK
Inače, ovi otvori koji su orijentirani prema određenim zvijezdama vidljivih sazvježđa su u svojoj sredini pregrađeni kamenom, te nije jasno čemu su služili. ali kako svaki ima nešto nalik na "ključanicu", princip je valjda bio omogućiti prolazak faraonovoj duši samo u trenutku kada bude spremna...

Poredak piramida po veličini (kažu) prati veličinu zvijezda orionovog pojasa, ali i omjer udaljenosti.

Zadnji Uredio _Aris_ : 12-06-07 u 19:45.
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-06-07, 19:48   #20 (permalink)
Nježni predator

Vidio sam sliku, ali mislim da to nema nikakve veze s astronomijom.
Zvijezde su suviše nestašne da bi bile neki orjentiri.
To nije ni koincidencija, nego samo mašta senzacionalista.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: egipta, izgradio, piramide, prastarog, tko

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108