Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Rub Znanosti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rub Znanosti Raspravljate o temi Tko je izgradio piramide prastarog Egipta??? u Znanost forumu; Ma dobro za Kopte oni su za mene više šatirani, ali tu su bili i Nubijci. U staroegipatskoj i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-06-07, 01:38   #31 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,396
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow
Re: Tko je izgradio piramide prastarog Egipta???

Ma dobro za Kopte oni su za mene više šatirani, ali tu su bili i Nubijci.
U staroegipatskoj i antičkoj literaturi se crnopute Nubijke spominju kao savršene ljubavnice.
Da li je to samo mit ili ih ljubomorni muslimani čuvaju samo za sebe?

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 01:58   #32 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,882
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

ne bih znao, ali mislim da su Arapi u pitanju, ne muslimani općenito

Zadnji Uredio Lovel : 14-06-07 u 02:02.
Lovel je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-07-07, 15:27   #33 (permalink)
4nick8or

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,410
pharaoh je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

a ko je gradio ovo

Article - Underwater Pyramids near Japan

još o tome

UNDERWATER PYRAMIDS: JAPAN 2
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-07-07, 20:24   #34 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,882
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

ako ti ne znaš onda stvaaarno....
Odgovori sa citatom
Star 16-07-07, 23:08   #35 (permalink)
4nick8or

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,410
pharaoh je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: Lovel Pogledaj Poruke
ako ti ne znaš onda stvaaarno....

ja znam ko mi bio izvršitelj radova na tim haciendama, nego vas pitam
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-09-07, 15:58   #36 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-08-07
Poruka: 211
ChrisMartin se izdvaja iz mase

...ako neki lik može vuć vagon sa zubima, mogu i valjda stari Egipćani nešto napraviti...jest da je malo to čudno i ja sumnjam..
ChrisMartin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-09-07, 18:03   #37 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika biohazard 3291

Datum registracije: 24-09-07
Godina: 23
Poruka: 61
biohazard 3291 se izdvaja iz mase

razmišljao sam dosta o tome i mislim da je stvarno u pitanju vanzemaljska sila i da smo mi ljudi bili samo njihov pokus naime došli su na zemlju našli majmune malo se poigrali genetski inžinjeringom i stvorili čovijeka.Zašto to mislim jer ako je Darwinova teorija evolucije točna zašto se promjene ne događaju i sad zašto smo stali sa evolucijom zar se ne može postiči neki viši stupanj evolucije?Čovijek se zapita zar ne?
biohazard 3291 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-09-07, 18:30   #38 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,428
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Ko je izgradio piramide u Egiptu.........da nisu Egipćani
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-09-07, 19:03   #39 (permalink)
B1atch

Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 5,086
xarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus

Moj frend je ima jedu teoriju: Vanzemaljci su glumili bogove i radili piramide(zajebavali ljude) sve dok ljudi nisu sredili atomsku bombu ...sad ih je starh doci
Odgovori sa citatom
Star 30-09-07, 19:34   #40 (permalink)
SDSS president

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 778
Apoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masi

ja sam bio na dizalici, hamdija na mješalici,a jozo zidao...

skoro sam zaboravio... hrvoje je plesao i dizao nam moral...
Apoljon je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: egipta, izgradio, piramide, prastarog, tko

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114