| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Tko je izgradio piramide prastarog Egipta??? u Znanost forumu; Ma dobro za Kopte oni su za mene više šatirani, ali tu su bili i Nubijci. U staroegipatskoj i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Tko je izgradio piramide prastarog Egipta??? Ma dobro za Kopte oni su za mene više šatirani, ali tu su bili i Nubijci. U staroegipatskoj i antičkoj literaturi se crnopute Nubijke spominju kao savršene ljubavnice. Da li je to samo mit ili ih ljubomorni muslimani čuvaju samo za sebe?
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #35 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Tko je izgradio piramide prastarog Egipta??? ja znam ko mi bio izvršitelj radova na tim haciendama, nego vas pitam ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-09-07 Godina: 23
Poruka: 61
![]() | Re: Tko je izgradio piramide prastarog Egipta??? razmišljao sam dosta o tome i mislim da je stvarno u pitanju vanzemaljska sila i da smo mi ljudi bili samo njihov pokus naime došli su na zemlju našli majmune malo se poigrali genetski inžinjeringom i stvorili čovijeka.Zašto to mislim jer ako je Darwinova teorija evolucije točna zašto se promjene ne događaju i sad zašto smo stali sa evolucijom zar se ne može postiči neki viši stupanj evolucije?Čovijek se zapita zar ne? |
| | |
| | #40 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je izgradio piramide prastarog Egipta??? ja sam bio na dizalici, hamdija na mješalici,a jozo zidao... skoro sam zaboravio... hrvoje je plesao i dizao nam moral...
__________________ Forget everything you know, and open your eyes. |
| | |
![]() |
| Tagovi: egipta, izgradio, piramide, prastarog, tko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:33.

.........da nisu Egipćani
...sad ih je starh doci

29 49.....