| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Tko je izgradio piramide prastarog Egipta??? u Znanost forumu; ma kad bi hamdija okupio svoju glasačku romsku armiju piramida bi bila gotova u jednom danu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,230
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je izgradio piramide prastarog Egipta??? ma kad bi hamdija okupio svoju glasačku romsku armiju piramida bi bila gotova u jednom danu
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,574
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je izgradio piramide prastarog Egipta??? Prastari Egipćani...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-10-07 Lokacija: Osijek Godina: 16
Poruka: 20
![]() | Re: Tko je izgradio piramide prastarog Egipta??? oni su na kosine nosili tj. vukli kamnje gradili su u spiralu od dna do vrha pogledaj onaj dokumentarac što je nacional geographic nedavno izdo i sve će ti bit jasno |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-08-07
Poruka: 75
![]() | Re: Tko je izgradio piramide prastarog Egipta??? Piramide će zauvijek ostati velika tajna...nitko neće saznati pravi odgovor mada je bilo par izvrsnih dokumentaraca na tu temu ali i njih treba uzeti sa rezervom.Mada osobno ne vjerujem u priču da su tu imali svoje "prste" vanzemaljci. |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-10-07 Lokacija: Osijek Godina: 16
Poruka: 20
![]() | Re: Tko je izgradio piramide prastarog Egipta??? pa i ja mislim da vanzemaljci nemaju nikakvog posla s tim a ma ljudi a ak su cezar i onaj njegov alex veliki mogli izdavat naredbe da grade dvorce onda su i njima vanzemaljci pomagali |
| | |
| | #50 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,230
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je izgradio piramide prastarog Egipta??? evo jedan quote koji sam nasao surfajuci Nevjerojatno je da većina još uvijek vjeruje u priču koju je ponudila službena povijest da su te piramide gradili faraoni uz pomoć svojih robova. Čekajte malo, idemo se malo uozbiljiti. Kako je moguće da su jedan kameni blok od 200 tona robovi mogli podići na visinu od 147 metara?!?! Kojom tehnologijom? Kojom snagom? Kaže se bilo ih je puno. U redu, moglo ih je biti beskrajno puno, ali zamislite kakvo uže bi to trebalo biti koje bi moglo izdržati silu od 200 tona!? Dignite ju samo trideset ili pedeset metara! A tek one priče da su te kamene blokove dovodili Nilom!? I pored svega toga napora još voditi računa o simbolici i usklađenosti stranica piramide sa stranama svijeta? (Mission Impossible IV) Dakle, očito je da je netko drugi morao izgraditi te piramide, netko sa tehnologijom koja daleko nadilazi naše sadašnje i egipatske mogućnosti. Čak su pokušaji današnjih znanstvenika da uz pomoć najsuvremenijih strojeva sagrade piramidu propali!
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
![]() |
| Tagovi: egipta, izgradio, piramide, prastarog, tko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:16.

Pali gume a ne dušu