| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Tko je izgradio piramide prastarog Egipta??? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Sahataba napredna civilizacija = napredno izgradjene gradevine = izdrzljivi i kvalitetni materjali = materjalni dokazi... jednostavno zar ne? Nimalo jednostavno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 12-05-08
Poruka: 21
![]() | Re: Tko je izgradio piramide prastarog Egipta??? Citat:
Navedi mi i jedan materijal osim kamena ili granita (znači prirodnih materijala od kojih su sagrađene piramide) koji bi izdržao 10 000 godina!! ![]()
__________________ http://ninjarijeka.croatia-city.com | |
| | |
| | #82 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Tko je izgradio piramide prastarog Egipta??? civilizacija naprednija od nase najvjerojatnije bi primjenjivala materjale koji bi bili cak dugotrajniji od materjala koji se danas dobijaju umjetnim putem i mogu podnositi velike temperature i teske uvjete... mislim da nema smisla nabrajat toliko materjala koji mogu podnjet takvo sto + malo prouci povjest pa ces viditi iz kojih vremena datiraju neki od arheoloških nalaza...
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #83 (permalink) | |
| | |
| | #84 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Tko je izgradio piramide prastarog Egipta??? npr kao dokaz... ljudski kostur... iz gradje kostura bi se dalo zakljuciti o potencijanom razvoju i mogucnosti postojanja takve civilizacije...
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #85 (permalink) | |
Koliko je različitih razvijenih civilizacija moglo nastati u tom razdoblju? Barem 2 osim naše!! Materijal me zanima proizveden i ostao 10 000 godina!!!
| | |
| | #86 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Tko je izgradio piramide prastarog Egipta??? link evo ti dokazi, o tadasnjim civilizacijama, a sto se tice ostalog naravno da nema materjalnih dokaza, jer nije ni bilo takve civilizacije, al za primjer kirurski celik moze toliko trajat.
| | |
| | #87 (permalink) | |
Anatomija životinja je tako dobro prikazana kao da je primitivni čovjek studirao medicinu! Ne misliš li da bi ti crteži trebali biti kao u djeteta od 6 godina? Zamisli Da Vincia kako slika Mona Lisu prije 15000 godina! A najrazvijeniji tehnološki alat mu je kamen! Ne misliš li da tu nije nešto uredu?
| | |
| | #88 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Tko je izgradio piramide prastarog Egipta??? onda ti potkrjepi dokazima ono sto nijedan znanstvenik nije i obrazlozi svoju teoriju siroj javnosti ili bar za pocetak nekolicini tu na forumu...
| | |
| | #89 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Tko je izgradio piramide prastarog Egipta??? Ako su ih izgradili egipćani samostalno onda su se dobro najebali... ![]()
__________________ ...well reality is due, what you say just can't be true when the story is streched and so far fetched that you're lacking an excuse- you lied... |
| | |
![]() |
| Tagovi: egipta, izgradio, piramide, prastarog, tko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:09.