| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi -Tunguska Katastrofa (nedajte da vas ime zavara xD) u Znanost forumu; Ma SF samo takav Ne vjerujem da su nas spasili alieni vjerojatno se radi o meteoru Jednostavno ne pušim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,449
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: -Tunguska Katastrofa (nedajte da vas ime zavara xD) Ma SF samo takav ![]() Ne vjerujem da su nas spasili alieni vjerojatno se radi o meteoru ![]() Jednostavno ne pušim te fore o super inteligenciji koji su prijateljski/neprijateljski raspoloženi prema nama ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-04-08
Poruka: 37
![]() | Re: -Tunguska Katastrofa (nedajte da vas ime zavara xD) Svemir je ogroman, galaksija ima kolko ti život oće, teško da smo mi jedini u svemiru, a sad dal ima nekaj pametnije ili gluplje od nas, nešto kaj nas mrzi ili voli, to nemam pojma.... Ekspedicije odlaze tamo, svak iznosi svoju teoriju (brijem da je oko 150 teorija trenutno), i nijedna nije bzvz izrečena, a sad nek se oni pozabave s tim....
__________________ Ja znam da se vi u saboru sad meni smijete, al nije ništa smiješno.... |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-11-07
Poruka: 13
![]() | Re: -Tunguska Katastrofa (nedajte da vas ime zavara xD) Pa kad več ima ova tema moram vam reč da je moja baka vidjela tu svjetlost te eksplozije kad je ujutro izašla van ali da nebude zabune moj je tata rođen 1930 a baka je onda bila još mlada neznam koliko je godina imala
__________________ Život je film a ti si u glavnoj ulozi samo na kraju karijere nedobiješ oskara nego umreš. |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,152
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: -Tunguska Katastrofa (nedajte da vas ime zavara xD) Citat:
__________________ You only live twice | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:06.