Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Rub Znanosti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rub Znanosti Raspravljate o temi Tutankamonovo prokletstvo u Znanost forumu; Tutankamenovo prokletstvo...ukratko glupost....

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-07-07, 17:35   #11 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 20
Poruka: 2,112
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi
Re: Tutankamonovo prokletstvo

Tutankamenovo prokletstvo...ukratko glupost.
Odgovori sa citatom
Star 19-07-07, 18:44   #12 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,269
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Bahamut Pogledaj Poruke
Tutankamenovo prokletstvo...ukratko glupost.
Dokaži
Odgovori sa citatom
Star 19-07-07, 19:18   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 20
Poruka: 2,112
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

hehe ne mogu dokazat,ali recimo da je taj podatak da su svi navedeni ljudi umrli točan...logično bi bilo da su ubijeni i da je to dio nekakve amo reč "zavjere"...

Nemojte samo reći da vjerujete u nekakvo prokletsvo faraona i sl. bullshit
Odgovori sa citatom
Star 19-07-07, 23:49   #14 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 172
mirko_zg se izdvaja iz mase

ja sam cuo da su u grobnici bile nekakve gljivice na zidovima i svatko tko ude unutra ih pokupi i umre. tako sam cuo na tv.
mirko_zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 00:01   #15 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,940
Skunk je zabranio reputaciju

Smatram da bi se sa danasnjom tehnologijom moglo naci neko znanstveno rijesenje. Ali nikad se nezna.
Skunk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 01:14   #16 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-06-07
Poruka: 52
jean_claude se izdvaja iz mase

cuo sam da je na natpisu zapravo pisalo ko god ometa faraonov san da ce mu smrt doći na laganim krilcima. valjda taj komarac
jean_claude je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 08:29   #17 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 18
TechDE se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: mirko_zg Pogledaj Poruke
ja sam cuo da su u grobnici bile nekakve gljivice na zidovima i svatko tko ude unutra ih pokupi i umre. tako sam cuo na tv.
Točno tako. Radilo se o izmetu jedne vrste šišmiša koji je namazan po svim zidovima a sadrži jak otrov koji preko kože ulazi u tjelo. Tada baš nisu imali nekakvu posebnu zaštitu kod istraživanja. Ostalo o lajanju, svjetlima i sličnom je mit koji je kasnije nastao metodom gluhog telefona.
Tako sam barem čuo...
TechDE je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 11:03   #18 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 2,300
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Citat:
Pravi autor: mirko_zg Pogledaj Poruke

Da...to je najrealnije

Ali ima tu još nešto. Zašto su umrli ljudi koji nisu bili tamo a bili su umješani u to?

Na toj stranici je komentar u smislu: To su njihove moći!
Zašto bih sve što mi ne razumijemo nazivali moćima...
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 12:03   #19 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 18
TechDE se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: icegirl Pogledaj Poruke
Da...to je najrealnije

Ali ima tu još nešto. Zašto su umrli ljudi koji nisu bili tamo a bili su umješani u to?

Na toj stranici je komentar u smislu: To su njihove moći!
Zašto bih sve što mi ne razumijemo nazivali moćima...
Bakterije, gljivice, virusi ... you name it; barem danas nema problema oko pronalaženja slične gamadi. Vjerojatno imaju znanstveno objašnjenje ali namjerno se tjera ova "alternativna" varijanta. Bolja je reklama i bolje se prodaje.
TechDE je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 14:20   #20 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Svejedno, ako je ovo istina što je icegirl napisala u prvom postu, nebi išao tamo za 50 milijardi dolara.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: prokletstvo, tutankamonovo

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108