| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Tutankamonovo prokletstvo u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: ice Svejedno, ako je ovo istina što je icegirl napisala u prvom postu, nebi išao tamo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #27 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 52
![]() | Najme ! u grobnici su našli ostatke bakterija ili virusa, koji su uzrokovali smrt dotičnih! prvi koji su ušli, otvorili vrata, zamahnuo ih taj val virusa ili bakterija neznan ni ja.... ustajalih i starih 3000g.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nebi preživio ni terminator... a pitate se kako oni koji su tada 'postavili' te viruse ili bakt. nisu obolili ??? e pa ljudi su tada bili imuni na baš tu vrstu, kao što su sada na neku drugu... jer oni, kao i covijek evuliraju, kako ljudski obrandbeni sustav tako i njihov! npr. najlakša gripica iz 18st. bi danas pokosila tisuće ljudi, i obrnuto... al da su piramide genijalne jesu - i još ih nisu do kraja otkrili ! Citat:
jesu! probali su laserskom zrakom proci kroz njih... ta laserska zraka ima funkciju nekog radara ili skenera koja kroz sve što prođe oćitava onako ka na rengenu... da se sve vidi.. i zagubila se... nisu uspili... kao što nisu uspili otkriti kako su ih napravili (piramide), ubiti priznali su da su tada bili pametniji i napredniji od današnjeg suvremenog ćovijeka, današnja matematika nije uspila nać formulu! što je nemoguće ?!?! jer je 1000x napredovala od tada jedina preostala teorija je da im je netko drugi pomogao.. ali tko ![]() Zadnji Uredio daidza : 16-09-07 u 13:30. | |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-08-07 Lokacija: Mostar, Bosna i Hercegovina Godina: 28
Poruka: 237
![]() | Re: Tutankamonovo prokletstvo Citat:
![]() Salim se slusao sam skoro slicno objasnjenje na Dicoveriju
__________________ Saro sempre al tuo fianco Io di te non mi stanco Sei la cosa piu bella che c'e!!! ALESSANDRO DEL PIERO!!! | |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-08-07 Lokacija: Mostar, Bosna i Hercegovina Godina: 28
Poruka: 237
![]() | Re: Tutankamonovo prokletstvo Citat:
__________________ Saro sempre al tuo fianco Io di te non mi stanco Sei la cosa piu bella che c'e!!! ALESSANDRO DEL PIERO!!! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: prokletstvo, tutankamonovo |
« Nađena beba vanzemaljac
|
Russel Targ interview, co-founder of SRI, Remote viewing, CIA, the Army and NASA »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:06.