| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi vec vidjeno(deja vu/i) u Znanost forumu; da,zato i trazimo neki pametan odg,,,jooj sto nije na forumu neki prorok ilneki naucenjak da nam to pojasni... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-07-07
Poruka: 121
![]() | Re: vec vidjeno(deja vu/i) nije mi se samo to dogadalo vec tako da kazem naletim na nesto ono sto trazim ili se stori netko o kome pricamo ali ono nevjerovatno ja se od takvih stvari najezim a i vidim slike kao u drugoj osobi kad prolazim iz razlicitih situacija...dal se to mozak poigrava ili je to neka vizija...da trebao bi nam nekakav prorok oni imaju te darove neki..ne zelim vjerovati u to jer crkva se protivi tome ali nesto stvarno ima i ima a doci ce valjda i onaj tko ce nam objasniti ![]() |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: vec vidjeno(deja vu/i) Malo se sad ovdje brkaju neke stvari i neki pojmovi. Ne mislim na šale koje neki guraju ovdje. Mislim da treba razlučiti "predviđanje budućnosti" od "već viđenog", no naći će se netko bliži toj problematici pa to razjasniti. Deja vu je, mislim, ono što se meni povremeno događa. Nakon što nešto doživim, vidim, nekog upoznam javi se osjećaj da sam to prošao već ranije, da sam tu osobu upoznao prije. Nešto pišem, gledam u to i mislim da sam to već isto već pisao prije. Čitao sam o tom poremećaju davno, uglavnom ništa strašno, ništa neobično ako nije prečesto.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Tagovi: vec, vidjenodeja, vui |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:50.

ne zekaj