Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Rub Znanosti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rub Znanosti Raspravljate o temi vec vidjeno(deja vu/i) u Znanost forumu; da,zato i trazimo neki pametan odg,,,jooj sto nije na forumu neki prorok ilneki naucenjak da nam to pojasni...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-07-07, 17:39   #31 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,185
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar
Re: vec vidjeno(deja vu/i)

da,zato i trazimo neki pametan odg,,,jooj sto nije na forumu neki prorok ilneki naucenjak da nam to pojasni
manekenka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-07-07, 17:47   #32 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-07-07
Poruka: 121
milanji se izdvaja iz mase

nije mi se samo to dogadalo vec tako da kazem naletim na nesto ono sto trazim ili se stori netko o kome pricamo ali ono nevjerovatno ja se od takvih stvari najezim a i vidim slike kao u drugoj osobi kad prolazim iz razlicitih situacija...dal se to mozak poigrava ili je to neka vizija...da trebao bi nam nekakav prorok oni imaju te darove neki..ne zelim vjerovati u to jer crkva se protivi tome ali nesto stvarno ima i ima a doci ce valjda i onaj tko ce nam objasniti
milanji je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-07-07, 18:51   #33 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Ja sam prije par godina gledo jedan film na telki i danas je opet na telki bio taj isti film
Freeeeeeeeeeeeeeekyyyyyyy!!!
Odgovori sa citatom
Star 28-07-07, 19:00   #34 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,185
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

a daj adolon ne zekaj
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-07-07, 19:08   #35 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
Giant se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
Ja sam prije par godina gledo jedan film na telki i danas je opet na telki bio taj isti film
Freeeeeeeeeeeeeeekyyyyyyy!!!
E...dobar si Adolone.
Giant je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-09-07, 15:46   #36 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-08-07
Poruka: 200
ChrisMartin se izdvaja iz mase

..i meni su se takve stvari događale.......
ChrisMartin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-09-07, 15:52   #37 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,967
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

moramo svi otkriti da imamo smo TELEpatke moći imamo
Odgovori sa citatom
Star 05-09-07, 16:50   #38 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika techno_knight

Datum registracije: 16-11-06
Godina: 16
Poruka: 425
techno_knight se izdvaja iz mase

meni se bas jutros to desilo u skoli
stao sam na 3-4 sekunde,vec sam znao tko ce sta reci.
ali 100% znam da se nije vec prije desilo...100%...
techno_knight je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-09-07, 17:08   #39 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

You have the force, Luke
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-09-07, 17:42   #40 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,285
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Malo se sad ovdje brkaju neke stvari i neki pojmovi. Ne mislim na šale koje neki guraju ovdje.
Mislim da treba razlučiti "predviđanje budućnosti" od "već viđenog", no naći će se netko bliži toj problematici pa to razjasniti.

Deja vu je, mislim, ono što se meni povremeno događa.
Nakon što nešto doživim, vidim, nekog upoznam javi se osjećaj da sam to prošao već ranije, da sam tu osobu upoznao prije.

Nešto pišem, gledam u to i mislim da sam to već isto već pisao prije.

Čitao sam o tom poremećaju davno, uglavnom ništa strašno, ništa neobično ako nije prečesto.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: vec, vidjenodeja, vui

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:50.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108