Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Rub Znanosti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rub Znanosti Raspravljate o temi vec vidjeno(deja vu/i) u Znanost forumu; svaki put kad jebem imam dejavu...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-09-07, 16:29   #51 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,642
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: vec vidjeno(deja vu/i)

svaki put kad jebem imam dejavu
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-09-07, 21:18   #52 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-09-07
Poruka: 66
join_me se izdvaja iz mase

hehe..ajd i to je nešto...
join_me je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-09-07, 00:24   #53 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 18
Poruka: 1,978
tamijan ima ono neštotamijan ima ono neštotamijan ima ono neštotamijan ima ono neštotamijan ima ono neštotamijan ima ono neštotamijan ima ono nešto

jaw imam to sranjne djavu kad se napjem
hahaaahh
Yeah
tamijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-09-07, 17:15   #54 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika biohazard 3291

Datum registracije: 24-09-07
Godina: 23
Poruka: 61
biohazard 3291 se izdvaja iz mase

hm i meni se zna dogoditi slična stvar čak i znam da čenetko doči što če imati obučeno i što če reči,ali istovremeno se osiječam kao da sam u nekom drugom vremenu eh ja i moja psiha šta češ svašt čovijek preživi.
biohazard 3291 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 18:02   #55 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,159
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

evo u 5 dana 3 dejav----sta je to sad.znaci prozivljavam vec prozivljeno ili..jel mi bilo sudjeno bit n tom mjestu ak sam se tog sjetila? hm,,
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-10-07, 09:12   #56 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,211
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Citat:
Pravi autor: manekenka Pogledaj Poruke
evo u 5 dana 3 dejav----sta je to sad.znaci prozivljavam vec prozivljeno ili..jel mi bilo sudjeno bit n tom mjestu ak sam se tog sjetila? hm,,
Sad si toliko okupirana tim dejžavuima te tvoja vlastita psiha tebi nalaže i daje više dejžavua... Mislim daje, više ih imaš, kao da si praktički podsvjesno stvorila želju da ih više imaš zbog razmišljanja o tome. Sve je stvar psihe... To nije ništa loše... Samo se čudno osiječaš kad ti se to desi...

Kako sam danas pametna...

Tako i ja kad sam razbila svoju corsu, svugdje mi je samo corsa bila, ko da ju svi voze meni za inat
Odgovori sa citatom
Star 10-10-07, 09:23   #57 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Godina: 31
Poruka: 1,196
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto

Matrix kazem vam ja
Morpheus je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-10-07, 13:48   #58 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,159
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

corsa hehe

kaj matrix film da pogledamo ili?
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-10-07, 04:04   #59 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,211
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Deja vu, je (moje mišljenje) samo demonstracija moći našeg mozga, koji unaprijed stvara virtualne situacije da nas pripremi na nešto... Otprilike kao što vozači predviđaju gdje i kad bi pješak mogao izletiti na cestu ili vi prilikom prelaska ceste točno procjenite brzinu hodanja da prođete iza nedolazećeg automobila, tako mozak vrti kombinacije svega što se može dogoditi u određenom trenutku.
Npr. nogometna tekma - gledatelj ima viziju kako bi se nešto moglo odigrati (ustvari ih je stvorio stotine, nesvjesno) i stvarni napad se sasvim slučajno poklopi sa onom što vidi i mozak prijeti da mu je to poznato i imaš osjećaj Deja Vu-a. Ipak zbog velike statičke skolnosti stvarnih situacija da variraju u velikom broju varijabli, deja vu nije tako česta pojava. Npr. znate da bi iza ugla mogao naletiti auto i oprezni ste u prelasku, mozak izvarira tip i boju 200 različitih automobila, jednostavno, jer je u stanju i ima kapacitet, ali dođe neki 300-ti i vi ne doživite deja vu, već ste samo dobro predpostavili da će naletiti auto...
Netko drugi u vašoj situaciji, ako mu je vjerovatnost skolona doživi da baš nadolazeći auto bude jedan od onih 200 koje mu mozak izvarira i doživi deja vu.

Evo nešto o nesvjesnom predpostavljanju, tj. predviđanu pokreta, gdje mozak barata sa trajektorijiama i sl. matematičkim pojmovima a da mi toga nismo ni svjesni.

The prediction of future positions of moving objects occurs in cases of actively produced and passively observed movement. We study the difference between active and passive movement prediction by asking subjects to estimate displacements of an occluded moving target, where the movement is produced by the subject or passively observed; in the passive condition, the target trajectory is either a replay of a preceding active trajectory, or a constant-speed approximation. In the active condition estimates are more anticipatory than in the passive conditions, but in all conditions, estimates become less anticipatory as the prediction distance increases, or the prediction time decreases. Decreasing the congruence between motor action and visual feedback diminishes but does not eliminate the anticipatory effect of action; introducing eye tracking, however, does eliminate it. Our results are compatible with common mechanisms underlying both active and passive movement prediction, with additional movement-related information in the active case making predictions more anticipatory.
Slažem se prije sa Adolonom šta je rekao... Da ne ponavljam sve njegovo.

Ali mislim Aris da si ovdje malo skrenuo s teme,pobrkao, ovo što ti govoriš i misliš pogotovo na početku, nije deja vu nego nekakav osjećaj, prediction, šta bi se moglo desiti što sam pobliže objasnila (moje mišljenje ne mora se nitko s tim slagati) u tvojoj temi parapsihološki test... Jer deja vu nije predviđanje, več nešto poznato, neka može bit slučajnost, sjećanje , ali to ja ne mogu predvidjeti da će se meni desiti...

(Inače sviđaju mi se tvoje misli, jer sam te i u tvojoj temi guoteala pa da ne misliš da mislim loše o tebi, sve naj )
Odgovori sa citatom
Star 20-10-07, 14:35   #60 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 334
jaiopetja se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku jaiopetja

znalo mi se to dogodit, al ko ga jebe sad, mislio sam da sam neki specialac a vidim da se to svima dogada.
jaiopetja je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: vec, vidjenodeja, vui

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108