| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi vec vidjeno(deja vu/i) u Znanost forumu; svaki put kad jebem imam dejavu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #54 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-09-07 Godina: 23
Poruka: 61
![]() | Re: vec vidjeno(deja vu/i) hm i meni se zna dogoditi slična stvar čak i znam da čenetko doči što če imati obučeno i što če reči,ali istovremeno se osiječam kao da sam u nekom drugom vremenu eh ja i moja psiha šta češ svašt čovijek preživi. |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: vec vidjeno(deja vu/i) Citat:
To nije ništa loše... Samo se čudno osiječaš kad ti se to desi...Kako sam danas pametna... ![]() Tako i ja kad sam razbila svoju corsu, svugdje mi je samo corsa bila, ko da ju svi voze meni za inat ![]() | |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: vec vidjeno(deja vu/i) Citat:
Da ne ponavljam sve njegovo.Ali mislim Aris da si ovdje malo skrenuo s teme,pobrkao, ovo što ti govoriš i misliš pogotovo na početku, nije deja vu nego nekakav osjećaj, prediction, šta bi se moglo desiti što sam pobliže objasnila (moje mišljenje ne mora se nitko s tim slagati) u tvojoj temi parapsihološki test... Jer deja vu nije predviđanje, več nešto poznato, neka može bit slučajnost, sjećanje , ali to ja ne mogu predvidjeti da će se meni desiti...(Inače sviđaju mi se tvoje misli, jer sam te i u tvojoj temi guoteala pa da ne misliš da mislim loše o tebi, sve naj ) | |
| | |
![]() |
| Tagovi: vec, vidjenodeja, vui |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:46.

Pali gume a ne dušu 
To nije ništa loše... Samo se čudno osiječaš kad ti se to desi...

Da ne ponavljam sve njegovo.
)