| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi vec vidjeno(deja vu/i) u Znanost forumu; pa da..svi imaju bivse zivote ,valjda ...di je ludiabra da nam rekne ko je sta bio ??heh... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #62 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: vec vidjeno(deja vu/i) Hahahahaha ![]() Koga zanima neka se javi pa cu mu odg ![]() manekenka : pa cuj... tebi se to cesto događa tako da hmm... neki alien 100%
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #66 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,982
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vec vidjeno(deja vu/i) je da..kad si popijesh..sve mi se nekak ponavlja..ah nema veze.. sad znam..sad sam spoznao istinu..svijet je oko nas..otvorite oci..
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-02-08 Godina: 17
Poruka: 35
![]() | Re: vec vidjeno(deja vu/i) ajme, to mi se mnogo puta dogodilo. ali onaj najupecatljiviji je bio u 7 razredu, sjedim ja na klupi u ucionici i gledam ljude okolo i odjednom deja vu koji je trajao dosta dugo! obozavam taj osjecaj!! |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 730
![]() ![]() | Re: vec vidjeno(deja vu/i) inače ih nemam često, ali jedan mi se non-stop ponavlja. hodam prema kući i pokraj mene prođe crni auto sa zatamnjenim staklima. i nikad se ne okrenem za njim.
__________________ The ultimate way is the way you control |
| | |
![]() |
| Tagovi: vec, vidjenodeja, vui |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:07.