| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Zašto se uvijek nlo-ovi prikažu u americi? AREA 51??? u Znanost forumu; Dragi ljudi ja sam ovdije novi i mislim da se ova tema neće baš razdužit al stvarno se pitajte ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-10-07 Lokacija: Osijek Godina: 15
Poruka: 20
![]() | Zašto se uvijek nlo-ovi prikažu u americi? AREA 51??? Dragi ljudi ja sam ovdije novi i mislim da se ova tema neće baš razdužit al stvarno se pitajte ZAŠTO SE NLO UVIJEK DOGODI U AMERICI????????????????????????? Jel to zbog one AREA 51??? Jel AREA 51 neki starport??? Zašto imaju odobrenje da te ubiju nakon što uđeš u njihovo zemljište??? Zašto raketama ruše satelite koji oblijeću iznad nje??? Kako to da javnost još uvijek nije doznala što se tamo zbiva??? Hoćemo li ikad saznati??? :Hoćemo li biti R.I.P. (mrtvi) dok se sazna??? Da ne dužim tu ima još 1001 pitanje!!!! ŠTO VI PAK MISLITE??? (PLZ odgovorite) |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Zašto se uvijek nlo-ovi prikažu u americi? AREA 51??? cucna amerika ![]() Ontopic...i ja bi volio znat kaj tam skrivaju al teško da ćemo to saznat...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-10-07 Lokacija: Osijek Godina: 15
Poruka: 20
![]() | e moj bože ajmo se kladit da bi trebala cijela američka vojska da uđu unutra al stvarno u americi se 99% puta pojavi nlo ja mislim da je area 51 kriva (ajmo ju ubit, ubt sad oma ) KORISTI EDIT AKO IMAŠ KAJ ZA NADOPISAT !!! -sahasa Zadnji Uredio sahasa : 01-10-07 u 20:58. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 30
Poruka: 1,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto se uvijek nlo-ovi prikažu u americi? AREA 51??? Citat:
Al nisi u pravu sto se tice pojava NLO-a samo u Americi ima ih svugde po svjetu. za Area 51 bojim se da nikad necemo saznat sto je to. ima puno emisija na tu temu filmova dokumentaraca ali nikad nitko nece saznat sto je to tamo | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Zašto se uvijek nlo-ovi prikažu u americi? AREA 51??? Oni imaju para za specijalne efekte a i glupi su pa im lako prodati priču
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: Zašto se uvijek nlo-ovi prikažu u americi? AREA 51??? Da bude zanimljivije i odvuče pažnju od drugih baza u kojima ispituju tko zna kakva oružja itd ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,036
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto se uvijek nlo-ovi prikažu u americi? AREA 51??? mislite li uopce da su ti nlo namjesteni ili stvarni?
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Tagovi: area 51, cucna amerika, nlo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:46.