Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Rub Znanosti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rub Znanosti Raspravljate o temi Zašto se uvijek nlo-ovi prikažu u americi? AREA 51??? u Znanost forumu; zato što su amerikanci takav narod! misle da će jednog dana zavladati svijetom,i da im ljudi slijeo vjeruju u ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-11-07, 21:13   #21 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-10-07
Poruka: 7
stinkfist se izdvaja iz mase
Re: Zašto se uvijek nlo-ovi prikažu u americi? AREA 51???

zato što su amerikanci takav narod! misle da će jednog dana zavladati svijetom,i da im ljudi slijeo vjeruju u laži...mislim na vladu! tamo su poremećeni idioti! dosadno im je u životu,pa ajmo srat! a ona spika sa emisijama i svjedočenjima je samo radi para!
moja teorija-area51 je američka vojna baza u kojoj se nalazi možda čak i letjelica koju ameri pripremaju za smak svijeta (kojeg neće baš uskoro,al ajde...),u svakom slučaju-tajna je zbog pokusa sa opčenito nekim brijama tipa oružje ili kamuflaža! i ,ne znam jesi ikad usporedio američki film sa europskim-nit ima dobro razrađen psihološki sadržaj,a kad se govori o preživljavanju ljudi-uvijek prežive amerikanci!ček malo,šta ti ne govori to nešto o njima?
stinkfist je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 21:58   #22 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-10-07
Godina: 20
Poruka: 23
Chocky se izdvaja iz mase

Jel ste našli Area 51 na google earth-u. Moj lega mi je našao, ja nisam uspio. jbg neznam di da tražim, samo pustinja i to je to...
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 22:26   #23 (permalink)
Dr.sc. foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,662
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

prevech marijuane pa im se pricinjava..
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 01:34   #24 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 19
Poruka: 2,528
tamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznat

ima teorija da su vanzemaljci (kao i cijeli svemir) osjetili jaku magnetsku silu philadelphija experimenta, i od onda se vozaju oko amerike....................

ali bilo je puno slučajeva krugova u žitu u britaniji

KRUGOVI U ŽITU

Krugovi u žitnim poljima, poljima kukuruza ili na livadama, raznih veličina i oblika pojavljuju se (preko noći) na raznim mjestima širom cijelog svijeta, a najviše u Velikoj Britaniji, od početka 20. stoljeća do danas. Samo 2005. u toj je državi otkriven čak 71 novi krug, dok je širom svijeta ove godine otkriveno 85 novih krugova. Neobični i savršeno pravilni uzorci krugova i način na koji su napravljeni fasciniraju i znanstvenike i obične ljude širom svijeta.

Za neke je krugove znanstveno dokazano da su ih mogli, i najvjerojatnije jesu, napravili ljudi, uz pomoć užadi i ljestava – dasaka koje su povlačili po poljima, no za mnoge, posebno one najljepše, nije pronađeno nikakvo znanstveno objašnjenje i čini se nemoguće da ih je napravila ljudska ruka. Neki su krugovi napravljeni i na vojnim područjima na koja je zabranjen pristup. Krugovi nastaju preko noći i zapravo u nekoliko minuta, očito sofisticiranim metodama, a na mjestu gdje nastaju nisu pronađeni nikakvi ostaci pomagala ili ljudski tragovi.

Postoje teorije da krugove u žitu rade vanzemaljci kako bi obilježili naš planet nekim posebnim planom ili da na ovaj način pokušavaju komunicirati s ljudima. Kod nekih krugova otkriveno je pojačano polje elektromagnetskog zračenja. Teorije govore i o mogućoj Zemljanoj energiji, vojnim pokusima, božjim djelima, vrtlozima plazme ili vjetra...

Kraj nekih krugova ljudi su primijetili čudnu svjetlost, a u Velikoj Britaniji, gdje ima najviše krugova, lokalni stanovnici su doživjeli razne neugodne, čudne situacije, npr. pronašli su tijela stoke potpuno razderana i slično, za što se čini da ne bi mogao napraviti itko sa Zemlje.
Yeah
tamijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-11-07, 09:12   #25 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-11-06
Godina: 22
Poruka: 155
tazri se izdvaja iz mase

ima viđenja nlo svud po svijetu ne samo u americi mada oni to objavljuju na sva zvona jbg ništa čudno kad je tamo vjest i kad se paris hilton posere
Odgovori sa citatom
Star 30-11-07, 19:38   #26 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 30
Poruka: 290
denamo se izdvaja iz mase

možda mi ostali nismo dostigli taj stepen inteligencije koji su dostupni samo mozgovima tako velikih mudraca kao sto su Američka "plemena"!
ALESSANDRO DEL PIERO!!!
denamo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 08:58   #27 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 17
Poruka: 3,950
lol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu auru

sgavit cu tu
First part of a four part documentary covering the famous Rendlesham Forest UFO incident.

Second part of a four part documentary covering the famous Rendlesham Forest UFO incident.

Third part of a four part documentary covering the famous Rendlesham Forest UFO incident

Final part of a four part documentary covering the famous Rendlesham Forest UFO incident.
The Busby Babes
lol_lol je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 17:37   #28 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-12-07
Godina: 21
Poruka: 482
LAMPA8 se izdvaja iz mase

ma ti amerikanci su debili...samo žderu onu brzuhranu.....i traže malo pozornosti...nije im dosta što su najjača sila na svijetu.....:/
Odgovori sa citatom
Star 10-12-07, 19:07   #29 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-12-07
Godina: 37
Poruka: 7
kdebelja se izdvaja iz mase

.Živim u jednom manjem mjestu odnosno selu koje je blizu jednog brežuljka(cca 200 m. nadmorske visine).Sa puno trsova vinove loze i vinskih podruma.Jedno jutro sam se popeo na brežuljak dok je bila gusta magla
,u podnožju dok na brežuljku nije,tako da je pogled bio lijep sa maglom pod nogama,ali u to nešto me je jako trglo i naježilo iznad magle siva i sjajna velika kugla negdje kilometar od mene.Kada sam se pribrao i u tom momentu sam se i otreznio shvatio sam šta je ta siva i sjajna kugla koja leti iznad magle bila.KAD ONO SPREMNIK ZA VODU OD VODO TORNJA SA OBLIŽNJE FARME MUZNIH KRAVA.Sve je ostalo bilo duboko u magli osim te sivo sjajne kugle.E sada se pitam kako bi to Amerikanci opisali
kdebelja je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-12-07, 20:32   #30 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-04-07
Godina: 20
Poruka: 74
dady"o se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Icey_Joe Pogledaj Poruke
da, al aj stvarno pogledaj kolko se puta pojavio u americi a kolko u svijetu
pojavljuje se nlo i po hrvatsskoj.npr,bilo je par emisija na tv-u,a bilo je i u vijestima kad je neki lik pričao i crtao leteci tanjur(mislim da je bilo u osijeku ili zagrebu).
dady"o je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: area 51, cucna amerika, nlo

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113