| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Zašto se uvijek nlo-ovi prikažu u americi? AREA 51??? u Znanost forumu; zato što su amerikanci takav narod! misle da će jednog dana zavladati svijetom,i da im ljudi slijeo vjeruju u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-10-07
Poruka: 7
![]() | Re: Zašto se uvijek nlo-ovi prikažu u americi? AREA 51??? zato što su amerikanci takav narod! misle da će jednog dana zavladati svijetom,i da im ljudi slijeo vjeruju u laži...mislim na vladu! tamo su poremećeni idioti! dosadno im je u životu,pa ajmo srat! a ona spika sa emisijama i svjedočenjima je samo radi para! moja teorija-area51 je američka vojna baza u kojoj se nalazi možda čak i letjelica koju ameri pripremaju za smak svijeta (kojeg neće baš uskoro,al ajde...),u svakom slučaju-tajna je zbog pokusa sa opčenito nekim brijama tipa oružje ili kamuflaža! i ,ne znam jesi ikad usporedio američki film sa europskim-nit ima dobro razrađen psihološki sadržaj,a kad se govori o preživljavanju ljudi-uvijek prežive amerikanci!ček malo,šta ti ne govori to nešto o njima? |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-10-07 Lokacija: Osijek Godina: 20
Poruka: 23
![]() | Re: Zašto se uvijek nlo-ovi prikažu u americi? AREA 51??? Jel ste našli Area 51 na google earth-u. Moj lega mi je našao, ja nisam uspio. jbg neznam di da tražim, samo pustinja i to je to...
__________________ Neću i neću ![]() ![]() !!!! |
| | |
| | #24 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,528
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto se uvijek nlo-ovi prikažu u americi? AREA 51??? ima teorija da su vanzemaljci (kao i cijeli svemir) osjetili jaku magnetsku silu philadelphija experimenta, i od onda se vozaju oko amerike.................... ali bilo je puno slučajeva krugova u žitu u britaniji ![]() KRUGOVI U ŽITU Krugovi u žitnim poljima, poljima kukuruza ili na livadama, raznih veličina i oblika pojavljuju se (preko noći) na raznim mjestima širom cijelog svijeta, a najviše u Velikoj Britaniji, od početka 20. stoljeća do danas. Samo 2005. u toj je državi otkriven čak 71 novi krug, dok je širom svijeta ove godine otkriveno 85 novih krugova. Neobični i savršeno pravilni uzorci krugova i način na koji su napravljeni fasciniraju i znanstvenike i obične ljude širom svijeta. Za neke je krugove znanstveno dokazano da su ih mogli, i najvjerojatnije jesu, napravili ljudi, uz pomoć užadi i ljestava – dasaka koje su povlačili po poljima, no za mnoge, posebno one najljepše, nije pronađeno nikakvo znanstveno objašnjenje i čini se nemoguće da ih je napravila ljudska ruka. Neki su krugovi napravljeni i na vojnim područjima na koja je zabranjen pristup. Krugovi nastaju preko noći i zapravo u nekoliko minuta, očito sofisticiranim metodama, a na mjestu gdje nastaju nisu pronađeni nikakvi ostaci pomagala ili ljudski tragovi. Postoje teorije da krugove u žitu rade vanzemaljci kako bi obilježili naš planet nekim posebnim planom ili da na ovaj način pokušavaju komunicirati s ljudima. Kod nekih krugova otkriveno je pojačano polje elektromagnetskog zračenja. Teorije govore i o mogućoj Zemljanoj energiji, vojnim pokusima, božjim djelima, vrtlozima plazme ili vjetra... Kraj nekih krugova ljudi su primijetili čudnu svjetlost, a u Velikoj Britaniji, gdje ima najviše krugova, lokalni stanovnici su doživjeli razne neugodne, čudne situacije, npr. pronašli su tijela stoke potpuno razderana i slično, za što se čini da ne bi mogao napraviti itko sa Zemlje.
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-06 Godina: 22
Poruka: 155
![]() | Re: Zašto se uvijek nlo-ovi prikažu u americi? AREA 51??? ima viđenja nlo svud po svijetu ne samo u americi mada oni to objavljuju na sva zvona jbg ništa čudno kad je tamo vjest i kad se paris hilton posere
__________________ Pesimisti su samo dobro obaviješteni optimisti |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-08-07 Lokacija: Mostar, Bosna i Hercegovina Godina: 30
Poruka: 290
![]() | Re: Zašto se uvijek nlo-ovi prikažu u americi? AREA 51??? možda mi ostali nismo dostigli taj stepen inteligencije koji su dostupni samo mozgovima tako velikih mudraca kao sto su Američka "plemena"!
__________________ Saro sempre al tuo fianco Io di te non mi stanco Sei la cosa piu bella che c'e!!! ALESSANDRO DEL PIERO!!! |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto se uvijek nlo-ovi prikažu u americi? AREA 51??? sgavit cu tu First part of a four part documentary covering the famous Rendlesham Forest UFO incident. Second part of a four part documentary covering the famous Rendlesham Forest UFO incident. Third part of a four part documentary covering the famous Rendlesham Forest UFO incident Final part of a four part documentary covering the famous Rendlesham Forest UFO incident.
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 482
![]() | Re: Zašto se uvijek nlo-ovi prikažu u americi? AREA 51??? ma ti amerikanci su debili...samo žderu onu brzuhranu.....i traže malo pozornosti...nije im dosta što su najjača sila na svijetu.....:/
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-12-07 Godina: 37
Poruka: 7
![]() | Re: Zašto se uvijek nlo-ovi prikažu u americi? AREA 51??? .Živim u jednom manjem mjestu odnosno selu koje je blizu jednog brežuljka(cca 200 m. nadmorske visine).Sa puno trsova vinove loze i vinskih podruma.Jedno jutro sam se popeo na brežuljak dok je bila gusta magla,u podnožju dok na brežuljku nije,tako da je pogled bio lijep sa maglom pod nogama,ali u to nešto me je jako trglo i naježilo iznad magle siva i sjajna velika kugla negdje kilometar od mene.Kada sam se pribrao i u tom momentu sam se i otreznio shvatio sam šta je ta siva i sjajna kugla koja leti iznad magle bila.KAD ONO SPREMNIK ZA VODU OD VODO TORNJA SA OBLIŽNJE FARME MUZNIH KRAVA.Sve je ostalo bilo duboko u magli osim te sivo sjajne kugle.E sada se pitam kako bi to Amerikanci opisali ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: area 51, cucna amerika, nlo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:18.

tko ga je bannao 
Pali gume a ne dušu
.Živim u jednom manjem mjestu odnosno selu koje je blizu jednog brežuljka(cca 200 m. nadmorske visine).Sa puno trsova vinove loze i vinskih podruma.Jedno jutro sam se popeo na brežuljak dok je bila gusta magla