| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Zašto se uvijek nlo-ovi prikažu u americi? AREA 51??? u Znanost forumu; jer su preglupi narod, pa svasta popuse...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 532
![]() | Re: Zašto se uvijek nlo-ovi prikažu u americi? AREA 51??? jer su preglupi narod, pa svasta popuse...
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Starter | Re: Zašto se uvijek nlo-ovi prikažu u americi? AREA 51??? Citat:
To je zbog toga jer Američka vojska tu razvija i ponekad testira experimentalne letjelice... ista stvar je bila sa B-2 bombarderom, koji kad uzlijeće ima onaj famozni trokutasti oblik koji je dosad općeprihvaćen kod NLO! Mislim, kad bi se vanzemaljci s takvom tehnologijom koja im omogućava da dođu dovde htjeli sakrivati od nas radi proučavanja naše rase, zar ne bi bili malo bolji u tome, malo sakriveniji.... | |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 33
Poruka: 748
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto se uvijek nlo-ovi prikažu u americi? AREA 51??? valjda ih ima i drugdje u svijetu, a najčešće se čulo o američkim jer imaju dobar pristup medijima (kao i evropa), za razliku od afrike. pretpostavljam.
__________________ You only live twice |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
![]() | Re: Zašto se uvijek nlo-ovi prikažu u americi? AREA 51??? odgovor je pre jednostavan jer je amerika najosvijetljenija zemlja. iz neba gledajuci je jako iluminatna :-) a aljeni se pale na bijelo okruglo svijetlo vi stvarno vjerujete u to? ja ne znam kako mogu reci da su dinosaursi bili prije 150 miljona godina, a jos su ove stare dnevne religije crtale dinosurse... ok bilo ih je vise vrsta generacija... mislim da se to sve puno brze dogodilo... i gledam animacije tih tvorova. cisto sumnajm da su se onako brzo kretali... ja ne vjerujem u van zemaljce nit cu ikad povjerovat u njih. ali isto kazu da su pronasli slikice van zemaljaca kod tih starih drevnih civilizacija. sto mi se stvarno nikako ne uklapa u sliku? o religiji kazem uvijek: tesko bezmisleno sranje mi saljemo siganale u svemir? nasi signali postanu prasina cim iskoracu u atmosferu... jesmo li jedini? pa ono koliko vidimo nasim teleskopima jesmo. ako di ima trava lijepo i taj planet ce jednog dana doziviti istu evoluciju kao i mi. ne bas podjednaku ali slicnu. a mozda i nece jer cemo mi taj planet prije vremena pretvoriti u kuglu s puno rupica pa sad ako ima koja naprednija civilizacija koja je sve ovo prosla sto i mi i ona nas je opazila. svijesna je u kojem smo razdoblju razvoja pa otprilike zna kad ce mo se toliko razviti da joj postanemo prijetna. ocito jos nismo prijetna ali opet ako je napredna? jel uopce sklona samonistavanju i razmnozavanju i napredku kao mi? jel to u ikakvom pravilu donosi ista bolje za nas svih? kad cemo ioanko svi kad tad ishlapiti i doci ce novi pa opet novi ljudi i svjetovi... i planete, sve ce se to izvrtit izmjesat miljon i miljon puta kao ode u blizoj galkatici tako u drugoj pa i sve to zajedno i opet gledajuci od tamo negdje sve sve to zajedno... itd pripremite vi grobnice da ne budete u onim opcinskim. za to se vi pobrinite, a za ostalo je lako... Zadnji Uredio mafijas : 19-04-08 u 03:20. |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
![]() | Re: Zašto se uvijek nlo-ovi prikažu u americi? AREA 51??? |
| | |
![]() |
| Tagovi: area 51, cucna amerika, nlo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:47.