Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 18

zeitgeist

Raspravljate o temi zeitgeist u Rub Znanosti forumu, dio Znanost foruma; zeitgeist je revolucijalna grupa kojas se pokušava boriti za dobro u svijetu. Svaka revolucija, odnosno svaka promjena počinje u glavama. ...

Regularni forumas Avatar od korisnika vinskamuha
    Datum registracije
    05-10-08
    Poruka
    116
    Liked
    0 times

zeitgeist

zeitgeist je revolucijalna grupa kojas se pokušava boriti za dobro u svijetu.
    Svaka revolucija, odnosno svaka promjena počinje u glavama.
    Dakle cilj je osvjestiti što više ljudi o situaciji u svijetu,
    otvoriti im oči istini i boriti se mirnim putem za mir, bazirajući se na idejama koje predstavlja The Zeitgeist Movement, odnosno The Venus Project i pokretači tih projekata Jacque Fresco i Peter Joseph.

meni osobno se sviđaju njihove ideje zato sam s prijateljem napravio grupu na facebooku i odaziv je solidan

Želimo pomoći Zeitgeist pokretu u stvaranju kritične mase osvještenih ljudi koja će biti u mogućnosti provesti revoluciju na globalnoj razini, za početak, aktivnostima na području Splita, pa kasnije i šire, ovisno o prilikama. Udruživanje s drugim ograncima Zeitgeist pokreta, također je opcija.

naravno neželim sugerirati s nekim da se prikljući ako neželi ili se nslaže sa ovim....
    ako imate ikakvih pitanja slobodno pitajte...

P.S znam da če mnogima zvučati glupo što idemo preko facebooka al to je početak (nadamo se)

V.I.P. Član Avatar od korisnika berto11
    Datum registracije
    01-02-07
    Poruka
    8,579
    Liked
    70 times

Re: zeitgeist

Taj Venus Project je čista utopija, nema od toga ništa... Lipo bi bilo, ali nažalost ne ostvativo..
    Progovori SAD ili zauvik ŠUTI!!! http://www.hajduk.hr/?otvori=vijest&vijest=2198

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika lofi
    Datum registracije
    20-03-08
    Starost
    5
    Poruka
    2,644
    Liked
    0 times

evo ja imam pitanjce: sto cete sa glupim ljudima ? brijes da ce oni znati koristiti frescove megasuperubejbejebotevidiovoekoloske zahode iz jednog dijela ili ce kao i do sada pisat po portunima, liftovima i parkovima ?

peace+reason

prof. Foruma Avatar od korisnika jaiopetja
    Datum registracije
    13-04-07
    Poruka
    1,597
    Liked
    87 times

A kakve bi ti to aktivnosti bile?

NHF, al odvalio sam se na ovo:
    Želimo pomoći Zeitgeist pokretu u stvaranju kritične mase osvještenih ljudi koja će biti u mogućnosti provesti revoluciju na globalnoj razini, za početak, aktivnostima na području Splita

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Sastanak na rivi, svake subote u 12.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Datum registracije
    20-03-08
    Starost
    5
    Poruka
    2,644
    Liked
    0 times

oke doci cu. bit cu rascupan sa bananom u ruci da me morete skuzit.

aj vidimo se. donjet cu motornu pilu uvijek dobro dodje.

p+r

Regularni forumaš Alien Scum Slaughter Champion, Baby Bird Champion, Angel Falls Champion, All Ball Champion, Mortanoid Champion, Armor Cupid Champion, Rat Shooter Champion, A Stitch in Time - Present Champion, Acres of gold Champion, Alien Showdown Champion, Action Fish Champion, Bola Champion, A Stitch in Time - Future Champion, Bezerk Champion, Bombjack 3: Hard Levels Champion, 9 Ball Pool Champion, Bubble Bobble The Rival Champion, Alien Hunter Champion, Alien Bounce Champion, A Game Of 3 Halves Champion, Fish Shooter Champion Avatar od korisnika zbracun
    Datum registracije
    22-07-09
    Poruka
    166
    Liked
    1 times

U boj, u boj.......

Regularni forumas Avatar od korisnika vinskamuha
    Datum registracije
    05-10-08
    Poruka
    116
    Liked
    0 times

organizirano je sastajanje u sali fesba i mioca u splitu cisto da se ljude upozna s time....

Datum registracije
    20-03-08
    Starost
    5
    Poruka
    2,644
    Liked
    0 times

fakat cu doc. cisto da se upoznate i samnom. kada tocno ?

p+r

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika nebeski plesač
    Datum registracije
    14-04-08
    Starost
    48
    Poruka
    501
    Liked
    3 times

Pogledao sam Duh vremena, i kako kaže kolega Zbračun, u boj u boj, imate moju potporu.
    điha vjetre
    NASA - nacionalna agencija za skrivanje istine o svemiru

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku