Taj Venus Project je čista utopija, nema od toga ništa...Lipo bi bilo, ali nažalost ne ostvativo..
![]()
Raspravljate o temi zeitgeist u Rub Znanosti forumu, dio Znanost foruma; zeitgeist je revolucijalna grupa kojas se pokušava boriti za dobro u svijetu. Svaka revolucija, odnosno svaka promjena počinje u glavama. ...
Taj Venus Project je čista utopija, nema od toga ništa...Lipo bi bilo, ali nažalost ne ostvativo..
![]()
Progovori SAD ili zauvik ŠUTI!!! http://www.hajduk.hr/?otvori=vijest&vijest=2198
evo ja imam pitanjce: sto cete sa glupim ljudima ? brijes da ce oni znati koristiti frescove megasuperubejbejebotevidiovoekoloske zahode iz jednog dijela ili ce kao i do sada pisat po portunima, liftovima i parkovima ?
peace+reason
A kakve bi ti to aktivnosti bile?
NHF, al odvalio sam se na ovo:
Želimo pomoći Zeitgeist pokretu u stvaranju kritične mase osvještenih ljudi koja će biti u mogućnosti provesti revoluciju na globalnoj razini, za početak, aktivnostima na području Splita
Sastanak na rivi, svake subote u 12.![]()
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
oke doci cu. bit cu rascupan sa bananom u ruci da me morete skuzit.
aj vidimo se. donjet cu motornu pilu uvijek dobro dodje.
p+r
U boj, u boj.......
organizirano je sastajanje u sali fesba i mioca u splitu cisto da se ljude upozna s time....
fakat cu doc. cisto da se upoznate i samnom. kada tocno ?
p+r
Pogledao sam Duh vremena, i kako kaže kolega Zbračun, u boj u boj, imate moju potporu.
điha vjetre
NASA - nacionalna agencija za skrivanje istine o svemiru