u čitaonici MIOCA reci cu vam tocan datum ova dva dana
Raspravljate o temi zeitgeist u Rub Znanosti forumu, dio Znanost foruma; ajd, nisam iz splita već iz zg pa nisam baš u opciji, al moram priznat, da me nešto što nosi ...
u čitaonici MIOCA reci cu vam tocan datum ova dva dana
neću da lažem, volim čitati o teoriji zavjere.. ka jedna vjernica.
sve dok ne oboriš majmune, neće da te shvate...
pogledao sam sva tri filma zeitgeist, i ja sam za revoluciju, ako treba i oružanu naročito protiv mega korporacija i banaka![]()
Kad bi neki ljudi mogli pasti sa razine svoga ega na razinu svoje inteligencije-ubili bi se.![]()
![]()
pogledao sam ga cim je izasao..dokumentarac je dobari govori vecinu stvari koje se vec znaju..samo dublje analizirano, da bi i laici mogli shvatit o cemu se radi....
e sad je problem npr. kako seljaku dokazati da religija ima astrolosko znacenje......da je covjek izmislio religiju, a ne religija covjeka ...da je osiguraje legalan oblik prevare itd....
Da ga hoće joj nano, da ga hoće joj nanice, da ga hoće zabit Džeko, jooj nano nanice!!!
Lako za to tko je izmislio, činjenica jest da je nema - bio bi još veći kaos.
Nego , ima li zaista svaka kultura simbol zmaja na svojim grbovima, zastavama, pričama?
sve dok ne oboriš majmune, neće da te shvate...
odgledala sve djelove. fantastičan film . e da se svi ogledaju na taj film uvidjeli bi koliko su u životu išli u korist mega korporacijama. pa i sam laik bi nešto shvatio iz tih filmova.
živi i pust druge da žive