| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Zivot poslje smrti u Znanost forumu; Također je i dokazano da se u samom trenutku smrti gubi određena kilaža čovjeka (mala- u gramima) što je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Zivot poslje smrti Također je i dokazano da se u samom trenutku smrti gubi određena kilaža čovjeka (mala- u gramima) što je također neobjašnjivo i bas nema logike s moje strane jer duša nije materijalna, ali je dokazano. Citat:
No ako ne vjerujes u te stvari onda se zajedno sa znanošću i fizičkim dokazima zaustavljas kod onog ''gubi se toplinska energija, hladi se čovjek'', odnosno smrt je kraj. Bilo kako bilo to podrucje ce uvijek ostati znanstveno nedokazano i bit je u tome da li vjerujes i ne- vjerovanje.
__________________ ...well reality is due, what you say just can't be true when the story is streched and so far fetched that you're lacking an excuse- you lied... | |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zivot poslje smrti Citat:
Pitanje je zbog čega misliš da energija nije materijalna pojava. Postoji, opipljiva je, ima efekat... po meni energija nije nešto apstraktno. A "energija" koja opstoji nakon smrti se kosi za Zakonom očuvanja energije, jer bi to značilo da se pretvorila iz jednog oblika u drugi, a duša je duša, bila u nama ili izvan nas, ako pretpostavimo da postoji...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Zivot poslje smrti Cuj ja to previse ne gledam sa znanstvenog gledista. Rekao sam da se u trenutku smrti fizički nesto gubi iz tijela ali da to meni nema smisla jer dusa po meni nije materijalna. Kad sam rekao da je dusa energija nisam mislio na tip energije koji je nama poznat i ''opipljiv''(da se tako izrazim), jer bi onda cijela stvar bila znanstveno objasnjiva. Ja dusu gledam kao ''određeni tip energije'' samo sa apstraktne strane kako si i sam rekao. Vjerovanje i znanost po meni nemogu ici zajedno makar ce uvijek biti u konfliktu.
__________________ ...well reality is due, what you say just can't be true when the story is streched and so far fetched that you're lacking an excuse- you lied... |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zivot poslje smrti Ma shvaćam... gledam zašto si spomenuo Einsteina i zakon očuvanja energije u konteksu da je duša dio energije koji se ne može izgubiti... očito nisi mislio na taj način, nego imaš svoje subjektivno mišljenje... inače bi tvrdio da je znanstveno dokazivo da duša postoji... a nije... ![]()
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Zivot poslje smrti Citat:
![]()
__________________ ...well reality is due, what you say just can't be true when the story is streched and so far fetched that you're lacking an excuse- you lied... | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zivot poslje smrti pojma nemam......
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,102
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zivot poslje smrti Ma ja kad se napijem sam mrtav pijan čovijek a mogu jos uvijek piti - to za mene znaci život poslje pijane smrti ![]() evo kratko i jednostavno a ne znanstvene teorije... - budi mrtav pijan i jos gutaj alkohol ko svinja i imat ces odgovor na ovu temu ![]() ![]() (sala naravno da nebi mislili da sam neki alkic koji pokusava navuc ostale forumase )
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: okolica Zg Godina: 24
Poruka: 121
![]() | Re: Zivot poslje smrti Naravno da postoji.. čovjek nije samo nakupina mesa.. već može da voli, da mrzi..
__________________ "..Šetamo kroz grad mokri ti i ja utopljeni tugom već dosanjanog sna slične noći nekad su za nas bile raj kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.." |
| | |
![]() |
« Anketa
|
Derren Brown »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:51.

)