Dakle,

vec neko vrijeme imam navedeni mobitel i nemam nikakvih zamjerki osim jedne prilicno velike, a to je trajanje baterije. Uz najbolju volju, minimalno koristenje, smanjivanje kontrasta ekrana, gasenje svih mogucih aplikacija, baterija traje maksimalno 24 sata.

E sad, nacuh kako je razlog za sve to - android operativni sustav, te da isti nemilo crpi bateriju, ali da se nekakvom nadogradnjom software-a taj problem rjesava te baterija traje dosta dulje. Malo ceprkam po netu, ali nisam nasao nista opipljivo bas. Inace sam malo tup po tom pitanju, pa me zanima jel taj proces moze biti zajeban kretenu poput mene ili da ga dam nekom strucnom u ruke. U principu mi to zasad nije neki problem, ali jednostavno mi je kretenoidno da punjac moram nositi svuda sa sobom.

Jel ima netko slicnih problema sa istim telefonom i kako ste i jeste li ga rijesili?

PS...jel se moze ubaciti neki novi sistem tipkanja poruka, ovaj njegov qwerty me prilicno zajebava, vjerojatno zbog mojih kranjskih kobasica od prstiju?!?

Gracias