Naručio sam si HTC Hero, tako da ništa od Samsunga...ali svejedno nitko nije komentirao![]()
Raspravljate o temi Samsung Omnia II u Samsung forumu, dio Mobiteli foruma; Evo kupujem novi mobitel, trenutačno imam Nokiu e71 koji je više poslovni, i sada bih si uzeo nešto što je ...
Per sempre bianconero!La vita è dura in ogni significato!
Naručio sam si HTC Hero, tako da ništa od Samsunga...ali svejedno nitko nije komentirao![]()
i bolje ti je da nisi
ja imam omniu, i kada prebacivam glazbu na njega pise mi da nema memorije,...a mobitel ima 8 gb memorije..
zasto???!!
prebacujes na krivu memoriju
Ma ja sam odustao od Omnie jer sam gledao malo na netu recenzije, pa su rekli, odnosno i vidio sam na video recenziji kako malo zna štekati kad prebacuješ zaslone...odnosno treba dosta vremena da se widgeti učitaju...
Mislim i da je ova ljestvica http://www.youtube.com/watch?v=MnGFy_6Ts7s nekako i najrealnija![]()
da, spor je do bola
Hehe, dobro sam onda odlučio...možda otvorim post kad mi dođe Hero pa dam neku "recenziju",
@ daidza, koji ti imaš mobitel? Jesi ostao pri Omniji ili si uzeo nešto novo?
ma ja samo SE nosim, trenutno imam stari k800
ali probao sam omniu par dana, bzvz
Ma najgore je takvi mobiteli što se najavljuju kao Bogom dani, a na kraju samo budu razočarenje, i taj iPhone je bio pun bugova, pa nekim ljudima eksplodirao u lice, itd itd., nadam se samo da me taj Hero neće razočarati![]()