hm... sada sam vidio samsunga s5600 za 800kn... misljenje? koji je bolja kupovina?
Raspravljate o temi Samsung S5230 u Samsung forumu, dio Mobiteli foruma; tko ima iskustva s ovim mobom? da li valja, koje su mu greske, na kaj moram paziti kada uzimam? uzeo ...
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
hm... sada sam vidio samsunga s5600 za 800kn... misljenje? koji je bolja kupovina?
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
Compare phones - GSMArena.com
s5230 ima veci ekran ali manje boja,no baterija mu duze drzi...s5600 ima gps koji ti tak i tak nece biti besplatan,ima dvije kamere al sumnjam da ces koristiti video call i ima bljeskalicu
sad vidi sta ti je od toga bitno...ja osobno preporucujem s5230 ako neces slikat po noci al kad bolje razmislim i da oces nece ti ta bljeskalica puno pomoc
da... i mislim da cu uzeti s5230 zbog veceg ekrana, samo sam mislio da bi uzeo 5600 zbog gps-a, jer mi je vec zatrebao par puta... al ak sam se snalazio do sada, budem i od sada.
s5230 je ok mob..ceka se neka nova nadogradnja za software..sve sljaka ok,baterija drzi dugo, nis ne steka..jedina mana ovog telefona je da nemozes mjenjati ikone..drugo je za za pohvale.
ima puno dobrih aplikacija...npr.lažni poziv..kliknes i za određeno vrijeme(na koliko si namjestis) zvoni ti telefon(mozes i snimiti fake glas tako da ispadne ko pravi razgovor..idealno za odmagliti iz dosadnih situacija
ima i zabranu dolaznih poziva i poruka za broj kojeg ti odredis..samo upises npr 091xxxxxxx i taj broj nemoze niti slati sms niti pozive prema tvom mobu,a ima i zabranu dolaznih anonimnih poziva
ja sam stavio u njega 8GB karticu i sad je to pravi stroj..EDGE pristup internetu je brz..i u tele2 paketu skoro besplatan za razliku od drugih operatera 100mb=0,10kn
eto pitaj ako te jos sta zanima
He's a real nowhere man,sitting in his Nowhere Land,
making all his nowhere plans for nobody.
hvala!
ona opcija wlan (wifi) je rezervirana samo za skupe mobitele?
dal netko zna gdje ima za besplatno skinuti igrice za ovaj mob?
ako se ne smiju davati linkovi na takve stranice, posaljite mi na pm.
hvala!
ima ih di god, samo napisi u google samsung s5230 games download i bacit ce ti dosta rezultata vani..igrice moraju biti u .jar formatu
novost, evo jucer sam otvorio OS samsunga i ubacit cu neke nove ikone i par novih tema napravit..tj boja za teme..nadam se da ce mi uspit..pa javim da si mozete i ostali to promjenit ako koga zanima..
probat cu symbian stavit na njega...ako bi to radilo to bi onda bio stvarno stroj od mobitela
He's a real nowhere man,sitting in his Nowhere Land,
making all his nowhere plans for nobody.
Buraz, ajd molim te objasni malo detaljnije ZABRANU POZIVA,SMS...Hvala!!!