Hvala Nowhereman,vec sam to u medjuvremenu provalio....medjutim ta fora sa zabranom sms-a izgleda ne sljaka,ili postoji neki drugi trik!? Hvala;-)
Raspravljate o temi Samsung S5230 u Samsung forumu, dio Mobiteli foruma; zabrana poziva: MENI>POSTAVKE>POSTAVKE APLIKACIJA>POZIV>SVI POZIVI>AUTO.ODBIJANJE > uključivanje (odabereš uključeno) > lista odbacivanja (dodaš broj od kojeg ne želiš primati pozive; ...
He's a real nowhere man,sitting in his Nowhere Land,
making all his nowhere plans for nobody.
Hvala Nowhereman,vec sam to u medjuvremenu provalio....medjutim ta fora sa zabranom sms-a izgleda ne sljaka,ili postoji neki drugi trik!? Hvala;-)
Dobra večer svima pozdrav i kao što vidite nov sam.
sestra ima ovaj mobitel i našao sam joj dvije igre i savio pc studio i sad neznam kako prebaciti igru na mob, Mobitel mi neprepoznaje u My computer, hvala unaprijed.
moras na ekranu mobitela odabrati jednu od 3 opcije prvo. probaj onu zadnju (ne sjecam se kaj tocno pise) i trebalo bi ti se pojaviti na kompu.
a igricu kada skines, treba ti biti .jar i onda je takvu, prebacis na mob, odspojis mob i pokrenes file na mobu i pitat ce te da li zelis nastaviti instalaciju, ti kazes da, instalirat ce ti u igrice i igraj...
nekada ti se moze dogoditi da ti pise da nemas dovoljno memorije za pokretanje igrice (kao meni mahjong). ne znam kako to popraviti...
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
evo vlasnici s5230danas/sutra bit ce na raspolaganju nove ikone za s5230, novi menu i jos dosta toga
![]()
nakon vise od mjesec dana, uspili smo otvoriti .rc1 datoteku iz firmwara bez cije modifikacije promjena ikona je bila nemoguca..sada jos testiramo kako sve to radi i cim rezultati budu zadovoljavajuci imat ce te new firmware![]()
zasto ne mogu staviti pasvord na poruke ili nesto drugo,kada ukucam pasvord pise pogresan pasvord a kupio sam ga novog....hvala
mozete li mi reci kako da stavim pasvord na poruke,kada oznacim na sto cu da stavim pasvord i kad ukucam pasvord ono mi napise da je ne tacan a kupio sam ga prije nekoliko dana.....
evo svim vlasnicima S5230 firmware koji ce promjeniti LOOK vaseg samsunga...nove ikone, easy java, novi look...novi tonovi...nakon vise o 3 mjeseca uspjeli smo to napraviti....nadam se da ce te znati instalirati firmware
evo i firmwarea:
http://www.megaupload.com/?d=A866X6JZ
jel neko probao novi fw?
ako moze da se postai neki screenshot