Vidi Rezultate Anketa: koji uzet

Glasači
0. Vi nemožete glasati na ovoj anketi
  • samsung

0 0%
  • LG

0 0%
Pokazujem rezultate 1 do 8 od 8

Samsung S5230 ili LG ku990?

Raspravljate o temi Samsung S5230 ili LG ku990? u Samsung forumu, dio Mobiteli foruma; evo pošto se sa vipa prebacujem na tele2 i automatski uzimam novi mob suzio sam si izbor na ova dva ...

Regularni forumas Avatar od korisnika vinskamuha
    Datum registracije
    05-10-08
    Poruka
    116
    Liked
    0 times

Question Samsung S5230 ili LG ku990?

evo pošto se sa vipa prebacujem na tele2 i automatski uzimam novi mob suzio sam si izbor na ova dva mobitela....

sad me zanim koji je bolji trazio sam na internetu i LG ima samo bolju kameru(5 mega a samsung 3.2) samo sta neke preporucavaju jedan a neki drugi ........

molim nekoga ko ima iskustva da mi preporuci jedan

Starter Avatar od korisnika brzii
    Datum registracije
    19-03-09
    Poruka
    7
    Liked
    0 times

Re: Samsung S5230 ili LG ku990?

poklonio sam curi za rođendan Samsung S5230 pink i super je zadovoljna mobitel ljepo leži u ruci izgleda super ma sve 5 a najveći adut mu je baterija 4-5 dana glatko izdrži a nevjerojatno je da joj je jednom tek nakon 10 dana doduše manje ga je koristila signalizirao da je baterija prazna..

sta se tiče LG isto super telefon imao sam ga 3 mjeseca i prodao sam ga jer me nerviralo što je tipkanje prstom neprecizbo i zbog toga sam ga reklamirao i kad su ga vratili prodao sam ga za skoro iste novce kao sta san ga kupio tako da mi nije žao..

nadam se da sam ti barem malo pomogao

Datum registracije
    05-10-08
    Poruka
    116
    Liked
    0 times

da hvala

Početnik Avatar od korisnika pero1987
    Datum registracije
    20-09-07
    Starost
    21
    Poruka
    31
    Liked
    0 times

ja imam samsunga isto i mogu ti reci prezadovoljan sam, lg sam i ja mislio kupiti ali frendica koja radi u t-mobileu mi je rekla da se od 10 prodanih 9 vrati na servis zbog loseg softvera...a moj savjet ti je da sacekas oko 2-3 tjedna jer samsnung je super ali moja jedina zamjerka je sto nema wlan, a u tele2 bi trebao doci isti taj samsung sa wlanom za istu cijenu...

nadam se da sam ti i ja pomogao...svakako je preporuka samsung )

Datum registracije
    05-10-08
    Poruka
    116
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: pero1987 Pogledaj Poruke
    ja imam samsunga isto i mogu ti reci prezadovoljan sam, lg sam i ja mislio kupiti ali frendica koja radi u t-mobileu mi je rekla da se od 10 prodanih 9 vrati na servis zbog loseg softvera...a moj savjet ti je da sacekas oko 2-3 tjedna jer samsnung je super ali moja jedina zamjerka je sto nema wlan, a u tele2 bi trebao doci isti taj samsung sa wlanom za istu cijenu...

nadam se da sam ti i ja pomogao...svakako je preporuka samsung )
    jesi hvala

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika ševa
    Datum registracije
    28-08-06
    Starost
    29
    Poruka
    6,907
    Liked
    6 times

ne znam za LG, ali moja cura je kupila samsunga i stvarno je jako zadovoljna. mobitel je prva liga. izbornici su mogli biti malo jednostavniji, ali nije to ništa strašno..

Starter
    Datum registracije
    02-01-10
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Kupio s5230 prije dva mjeseca.
    Nevjerojatno, ali istinito, prije 11 dana sam napunio bateriju, još je na jednoj crtici, uz normalno korištenje (dva-tri kraća poziva dnevno, puno poruka).
    Promijenil sam do sad brdo mobitela, al ovaj me iznenadil, software dovoljno brz, touch zadovoljavajući, baterija mrak.
    Za te pare bolje nema.

Uvaženi forumas Avatar od korisnika sheik_mohamed
    Datum registracije
    10-04-09
    Poruka
    970
    Liked
    0 times

po meni samsung definitivno,imao sam par LG i niti jedan nije valjao........
    i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................

Lajkaj nas na Facebooku