Stranica 1 od 4 1234 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 40

Samsung U900 soul

Raspravljate o temi Samsung U900 soul u Samsung forumu, dio Mobiteli foruma; eo ovako...prvotni budžet za mob mi je bio oko 1000kn...ali sad se malo povećo pošto sam upao na faks bez ...

prof. Foruma Avatar od korisnika laaCoo
    Datum registracije
    07-07-07
    Starost
    22
    Poruka
    1,624
    Liked
    0 times

Samsung U900 soul

eo ovako...prvotni budžet za mob mi je bio oko 1000kn...ali sad se malo povećo pošto sam upao na faks bez plaćanja
    pa sam razmišljao o samsungu u900...
    zanimaju me vasi komentari i iskustva s tim mobom.
    ako imate neki drugi prijedlog za iznos od 3500kn slobodno dajte prijedlog.

eo par slikica od moba
    Dodane Slike Dodane Slike
    Music is my first, and will be my last love

Starter Avatar od korisnika IzzyBj
    Datum registracije
    13-07-08
    Poruka
    32
    Liked
    0 times

Re: Samsung U900 soul

Citat Pravi autor: laaCoo Pogledaj Poruke
    eo ovako...prvotni budžet za mob mi je bio oko 1000kn...ali sad se malo povećo pošto sam upao na faks bez plaćanja
    pa sam razmišljao o samsungu u900...
    zanimaju me vasi komentari i iskustva s tim mobom.
    ako imate neki drugi prijedlog za iznos od 3500kn slobodno dajte prijedlog.

eo par slikica od moba
    ja ti predlazem SE k850i

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,900
    Liked
    397 times

iskreno onaj lg na istu foru mi je ljepši
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika ¤M4rK0¤
    Datum registracije
    31-05-08
    Starost
    17
    Poruka
    889
    Liked
    0 times

Frend ima u900, odlican mob.. Kamera nije nes, al kad prebacis na komp je odlicno..
    Sušim
    Gače

Datum registracije
    07-07-07
    Starost
    22
    Poruka
    1,624
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: IzzyBj Pogledaj Poruke
    ja ti predlazem SE k850i
    interesantan mob..
    moj lega mi ga je isto preporucio za tu lovu

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,900
    Liked
    397 times

imam k850, ok je sasvim

ali ovo što si ti pitao je sasvim drugačiji mob, stilski itd pa ti ga nisam ni preporučivao
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika macor
    Datum registracije
    11-11-07
    Starost
    24
    Poruka
    2,684
    Liked
    0 times

sine...ti za 3.5 soma mozes ubost tolko bolje od U900...i to ne neki obicni mob...mozes si ubost neki pda...pogledaj si recimo HP Ipaq 614...za te novce vise nego super...davat 3.5 soma za novog samsunga (dobro, malo manje) mi je ludacki...za te suskavce mozes proc tolko bolje...al tvoja odluka...

Datum registracije
    07-07-07
    Starost
    22
    Poruka
    1,624
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: macor Pogledaj Poruke
    sine...ti za 3.5 soma mozes ubost tolko bolje od U900...i to ne neki obicni mob...mozes si ubost neki pda...pogledaj si recimo HP Ipaq 614...za te novce vise nego super...davat 3.5 soma za novog samsunga (dobro, malo manje) mi je ludacki...za te suskavce mozes proc tolko bolje...al tvoja odluka...
    svidja mi se taj HP...gdje ga ima za kupit...tj gdje ga mogu vidjet iz prve ruke ?

▌║█║▌║▌│║▌
    Datum registracije
    19-06-07
    Poruka
    10,328
    Liked
    1 times

Ja bi uzeo N95 na tvom mjestu, jos bi ti i para ostalo... Sve ovisi sta ti ocekujes od mobitela...

Datum registracije
    07-07-07
    Starost
    22
    Poruka
    1,624
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: gggiga Pogledaj Poruke
    Ja bi uzeo N95 na tvom mjestu, jos bi ti i para ostalo... Sve ovisi sta ti ocekujes od mobitela...
    a slusaj...
    prvo sam htjeo neki fensy šmensy mobitel, i da bude kompaktibilan...
    a sad mi je svejedno...iako se ne bi bunio ni da mogu stavit na njega Mobile Windowse, i neki Symbian..
    gledo sam n95 od 8 giga...predobar je...ali nie baš u mom stilu

btw...sta mislite o ovom čudu
    HTC – Touch Phone, PDA Phone, Smartphone, Mobile Computer: Products – HTC Touch Pro: Overview

Stranica 1 od 4 1234 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku