| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Savjeti i Trikovi XP Raspravljate o temi Kako brže raditi na računalu koristeći tipkovnicu? u Tutoriali i Trikovi forumu; Pritisnite:..........................................Za:................................................................. CTRL+C.............................................Kopiraj............................................................ CTRL+X..............................................Odreži............................................................ CTRL+V.............................................Zalijepi............................................................ Delete.................................................Izbriši............................................................ F2......................................................Preimenuj označenu stavku............................. CTRL+... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Zagreb / Hrvatska / Split Godina: 22
Poruka: 56
![]() | Kako brže raditi na računalu koristeći tipkovnicu? Pritisnite:..........................................Za:................................................................. CTRL+C.............................................Kopiraj............................................................ CTRL+X..............................................Odreži............................................................ CTRL+V.............................................Zalijepi............................................................ Delete.................................................Izbriši............................................................ F2......................................................Preimenuj označenu stavku............................. CTRL+A..............................................Označi sve.................................................... F3......................................................Pretraživanje datoteka i mapa.......................... ALT+F4...............................................Zatvori aktivni prozor ili program....................... ESC...................................................Otkaži trenutni zadatak................................... F1.......................................................Prikaži pomoć............................................... END...................................................Prikaži dno aktivnog prozora............................ HOME.................................................Prikaži vrh aktivnog prozora............................ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kako brže raditi na računalu koristeći tipkovnicu? Sve je to dobro što si stavio, samo za većinu nas ništa novo. Ali kad si već otvorio temu, meni taj F2 ne radi, pa ne kontam zašto. I ne mogu zatvorit program sa ALT + F4 ![]() Imam tipku "close" s kojom mogu, ali na ovaj način ne ide. Zatim ne mogu @ napisati sa ALT gr + 4 -6, ili ALT gr + 6 -4 (već sam i zaboravio kako je bilo) Ok, znam da mogu to sa ALT + V, ali prije sam mogao i ovako ... Zadnji Uredio zeljonar : 15-05-07 u 22:27. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1
![]() | Re: Kako brže raditi na računalu koristeći tipkovnicu? Citat:
Pokušaj kako sam ti napisao i vidjeti ćeš da možeš (a vjerojatno si se sada i sam prisjetio). Ustalom za @ svi koriste kratice AltGr+v=@. Možda 1/1.000.000 koristi taj drugi način što sumnjam. Pozz ![]() | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako brže raditi na računalu koristeći tipkovnicu? ako zelis napisati monkey,ukljuci num lock i klikni alt + 64
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| next best thing | Re: Kako brže raditi na računalu koristeći tipkovnicu? eh sad imam ja pitanje, od svih shortcuta, neznam kako minimalizirat otvoreni prozor?????znam kako mijenjati otvorene prozore, ali minimalizirat hmmmmm?
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
![]() |
| Tagovi: tipkovnica kratice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:11.

Svi smo mi MASS SARR