| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Savjeti i Trikovi XP Raspravljate o temi ubrzajte radnu memoriju u Tutoriali i Trikovi forumu; Za ovo vam treba najmanje 512 mb RAM-a start -> run -> "regedit": HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | ubrzajte radnu memoriju Za ovo vam treba najmanje 512 mb RAM-a start -> run -> "regedit": HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Session Manager\Memory Management 1. DisablePagingExecutive - kliknite dva puta i u upišite 1. 2. LargeSystemCache - dvostruki klik i promijenite u 1 Restartajte makinu ![]()
__________________ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned | Re: ubrzajte radnu memoriju ajde ti rađe objasni kaj to točno radi... jer mi ovaj Large System Cache opako zvuči ko neki swap file na hardu... a to nema veze sa radnom memorijom i moguće je da i uspori komp, ako je to ono što mislim, a to je da umjesto da drži puno u radnoj memoriji, dumpa sve kaj ne treba na hard... je, oslobodi se radne memorije, ali to isto znači da mora pristupat hardu ukoliko oće nekaj iz tog cache-a. ovo je pretpostavka, pa zato daj objasni kaj radi to registry keyevi, mislim da bi bilo OK, jer prčkanje po registry,a ako ne znaš kaj točno radiš nije zajebancija... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ubrzajte radnu memoriju prvo nek to provjeri neko onda ću ja, tak ja mogu tebi reć stisni alt+f4 za ubrzanje vrtnje hard diska ![]() iako, ja vjerujem da si u pravu
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: ubrzajte radnu memoriju Citat:
__________________ | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned | Re: ubrzajte radnu memoriju hmmm... inače je XP žedan RAMa, a ako ovo još dodaš.. moguće je da sam OS radi brže, ali ako imaš otvoreno više programa, kako se onda ubrzava komp kad je u RAMu i kernel i ostalo? recimo otvoriš neku zahtjevnu igru... prije će se usporit nego ubrzat ako drži to sve u RAMu... recimo Battlefield 2 ili FEAR traže po 1GB RAMa za ugodno igranje,a ovime nakrcaš radnu memoriju još više... ili rad u Photoshopu sa velikim slikama... pada mi na pamet još par situacija, pa pitam... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-04-06
Poruka: 3
![]() | Re: ubrzajte radnu memoriju Ja već godinama koristim te fore za registry i sve funcionira OK ako se dobro i pametno napravi. Ovo zbilja ubrzava rad cijelog kompa ali se mora napraviti još nekoliko fora u registriy-u. Moja je preporuka slobodno podesite registry ovako. |
| | |
![]() |
| Tagovi: memoriju, radnu, ubrzajte |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:06.