| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Savjeti i Trikovi XP Raspravljate o temi useri u Tutoriali i Trikovi forumu; kako da onemogućim drugim juzerima da vide my documents?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Sa programom folder lock kolko se ja sjećam...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
lol
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,603
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
kad formatiram hard koji ima dvije particije a ja sam formatirao samo c: znači automatski kad insatliram nove win više nisam admin druge particije i kad otvorim my document na deskoptu ne vide mi se stvari koje sam imao prije u my document onda u postavkama stavim da mi je my document na drugoj particiji i moram maknuti tamo kvačicu da bi vido foldere! nadam se da sam bio jasan! | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 02-11-05
Poruka: 39
![]() | Re: useri Citat:
Za one koji se manje snalaze, evo kratkih uputa: Na C: -> Documents and setings -> (Vaš USERname) -> (User's Documents). Desni klik na folder User's Documents, u pomoćnom izborniku odaberi Propertis, tab Security, obriši sve usere osim sebe (Ako si logiran domenskim userom, moras biti na domeni da bi vidio usere). Ukoliko je potrebno koristi tipku Advanced, i isključi chackbox Inherit from... la-la-la! i opet, nezaboravi ostavti/dodati svoj user. Čak ni većina lokalnih admina ti ne mogu pristupiti tvojim podacima (Ali opet, ništa nije nemoguće! ![]()
__________________ >>Sve to dođe na svoje... odavno pravila znam... :fly | |
| | |
![]() |
| Tagovi: useri |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:51.

---ex moderator---

lol