Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Tutoriali i Trikovi > Savjeti i Trikovi XP
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Savjeti i Trikovi XP Raspravljate o temi useri u Tutoriali i Trikovi forumu; kako da onemogućim drugim juzerima da vide my documents?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-11-05, 20:04   #1 (permalink)
-PIMPTATICA-

Datum registracije: 01-05-04
Godina: 21
Poruka: 1,664
k-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku k-fLiP
useri

kako da onemogućim drugim juzerima da vide my documents?
Odgovori sa citatom
Star 08-11-05, 20:08   #2 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy
Sa programom folder lock kolko se ja sjećam...

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-11-05, 20:08   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika Johnie-Bravo

Datum registracije: 09-05-05
Godina: 26
Poruka: 2,603
Johnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masi
ja mislim da je tool-folder options-view i isključiš zadnju opciju!
Johnie-Bravo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-11-05, 20:11   #4 (permalink)
-PIMPTATICA-

Datum registracije: 01-05-04
Godina: 21
Poruka: 1,664
k-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku k-fLiP
nije to
Odgovori sa citatom
Star 08-11-05, 20:12   #5 (permalink)
V.I.P. Član

Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy
Citat:
Pravi autor: alfa
ja mislim da je tool-folder options-view i isključiš zadnju opciju!
lol

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-11-05, 20:13   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Johnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masi
jebiga napisao sam da mislim!!
a to mi baš nejde u zadnje vrijeme
Johnie-Bravo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-11-05, 20:19   #7 (permalink)
V.I.P. Član

Citat:
jebiga napisao sam da mislim!!
a to mi baš nejde u zadnje vrijeme
Al otkud ti samo ideja da to kažeš, to nema veze sa MyDocuments

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-11-05, 20:23   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: Gogy
Al otkud ti samo ideja da to kažeš, to nema veze sa MyDocuments

kad formatiram hard koji ima dvije particije a ja sam formatirao samo c: znači automatski kad insatliram nove win više nisam admin druge particije i kad otvorim my document na deskoptu ne vide mi se stvari koje sam imao prije u my document onda u postavkama stavim da mi je my document na drugoj particiji i moram maknuti tamo kvačicu da bi vido foldere!
nadam se da sam bio jasan!
Johnie-Bravo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-11-05, 20:33   #9 (permalink)
V.I.P. Član

Citat:
nadam se da sam bio jasan!
Yes Sir, nisam to znao...

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-01-06, 22:55   #10 (permalink)
rr2
Starter

Datum registracije: 02-11-05
Poruka: 39
rr2 se izdvaja iz mase
Re: useri

Citat:
Pravi autor: k-fLiP
kako da onemogućim drugim juzerima da vide my documents?
Bit je da obrišes sve usere na Securityju toga foldera osim svoga usera.

Za one koji se manje snalaze, evo kratkih uputa:

Na C: -> Documents and setings -> (Vaš USERname) -> (User's Documents). Desni klik na folder User's Documents, u pomoćnom izborniku odaberi Propertis, tab Security, obriši sve usere osim sebe (Ako si logiran domenskim userom, moras biti na domeni da bi vidio usere). Ukoliko je potrebno koristi tipku Advanced, i isključi chackbox Inherit from... la-la-la! i opet, nezaboravi ostavti/dodati svoj user.

Čak ni većina lokalnih admina ti ne mogu pristupiti tvojim podacima (Ali opet, ništa nije nemoguće!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: useri

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111