| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Savjeti i Trikovi XP Raspravljate o temi vijek trajanja baterije u Tutoriali i Trikovi forumu; Da li mi tko može pomoći da na prenosivom računalu produžim vijek trajanja baterije. Dešava mi se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: vijek trajanja baterije a koliko je stara baterija?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: vijek trajanja baterije Onda šta se čudiš ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: vijek trajanja baterije Kao i kod moba jedino možeš postići privremeno poboljšanje za nekih 15-20% ako nekoliko puta zaredom napuniš bateriju do kraja i isprazniš ju do kraja (neka se računalo samo ugasi par puta zbog prazne baterije), ali to je samo prva pomoć. Traži novu.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: vijek trajanja baterije I ja mislim da joj je istekao vijek Ajde molim te nemoj više pisati velikim slovima
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:46.