| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Savjeti i Trikovi XP Raspravljate o temi virus u Tutoriali i Trikovi forumu; I oce mi neko pojasnit zanima me ovo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-01-08
Poruka: 13
![]() | Bok narode ide a... A šta bi vi napravili da vama neko pošalje "INVITATION" To je najgori virus koji postoji "ZA NJEGA NEMA LIJEKA"jer ko ga dobije ode "DISK" bay,bay.WARNING!!!!!!!!!!!!!!!!! Kad dobijete poruku od vašeg kolege a u privitku je mala ikona u obliku "BAKLJE" ne otvarajte, jer vam to ne šalje prijatelj nego netko treći. Taj fajl obrišite odmah.NE OTVARAJTE GA JER POVRATKA NEMA.toliko za sad. [ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() B]Narednih dana morate paziti da ne otvarate mailbez obzira tko vam to salje, jer to je virus koji "otvara" olimpijsku baklju koja izgori hard disk na vasem kompjuteru. Ovaj virus cete dobiti od osobe koju imate u vasem adresaru, zato morate ovaj mail poslati na sto vise adresa, jer bolje je dobiti ovaj mail 25 puta, nego dobit virus i otvoriti ga. Ako dobijete mail sa imenom " invitation" ne otvarajte ga nego ga odmah obrišite. To je najgori virus (objavljeno na CNN-u), klasificiran od Microsofta kao virus najrazorniji ikad postojeci. Za ovo nema obrane. [B][/b] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() B]Narednih dana morate paziti da ne otvarate mailbez obzira tko vam to salje, jer to je virus koji "otvara" olimpijsku baklju koja izgori hard disk na vasem kompjuteru. Ovaj virus cete dobiti od osobe koju imate u vasem adresaru, zato morate ovaj mail poslati na sto vise adresa, jer bolje je dobiti ovaj mail 25 puta, nego dobit virus i otvoriti ga. Ako dobijete mail sa imenom " invitation" ne otvarajte ga nego ga odmah obri?ite. To je najgori virus (objavljeno na CNN-u), klasificiran od Microsofta kao virus najrazorniji ikad postojeci. za taj virus još nema lijeka i obrane. [B][/b] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnji Uredio daidza : 16-01-08 u 19:31. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virus Worm 2 upozornje zbog spammanja.
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #16 (permalink) | ||
| Starter Datum registracije: 29-07-08 Lokacija: ST
Poruka: 45
![]() | Re: virus Citat:
To jest pošalji mi reg ključeve da se nemučim tražit ili gotovu skriptu Citat:
Istinita priča moj prijatelj i ja instalirali smo sub 7 na njegovom kom i kontrolirali ostale kom s njegovog on je mislia da pišemo ono što nam je on da, on je dotle pregledava završne radove učenika a mi na onom kojem je on računalu otvaramo preko sub 7 datoteke explorer gasimo explorer otvaramo i kreiramo dokumente slike ... kad se on počea derat na učenika koji je sidia na tom kom, mi smo iza crkavali od smija, on pokušava ugasit računalo a ono miš u svom svitu, on upali tskmgr mi ga ugasimo ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ | ||
| | |
| | #17 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: virus Ja znam frenda koji je radil u korisničkoj podršci od jedne programerske firme. Oni prodaju program za npr. računovodstvo i u programu se nalazi posebna ikonica za rad na daljinu. Ukoliko dođe do problema u programu ili korisniku treba nešto pokazati. Korisnik jednostavno klikne na tu ikonicu, odabere operatera i ti mu preuzmeš potpuno kontrolu nad računalom. Razgovaraš sa korisnikom putem telefona a on lijepo gleda kako ti klikaš i pokazuješ mu kako riješiti problem. Možeš također maknuti da on gleda kaj radiš, ak naprimjer radiš neke izmjene u programu i sl. To radi na principu back door i telnet.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 29-07-08 Lokacija: ST
Poruka: 45
__________________ | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 26-07-08 Lokacija: Daleko,Daleko od purgera
Poruka: 34
![]() ![]() | |