| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Savjeti i Trikovi XP Raspravljate o temi Znate li za program START.EXE? u Tutoriali i Trikovi forumu; Dok ste u Command Prompt-u sa ucitanim Windows-om, mozete da sa start.exe pokrenete bilo koji windows program. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Znate li za program START.EXE? Dok ste u Command Prompt-u sa ucitanim Windows-om, mozete da sa start.exe pokrenete bilo koji windows program. Npr. ako hocete da pogledate TXT fajl napisite: "start.exe imefajla.txt" (bez navodnika) i startati se Notepad sa ucitanim fajlom! Za jos opcija ukucajte START /? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 29
Poruka: 31
![]() | Re: Znate li za program START.EXE? Gazda! mislim da "command promt" sam ostavio davnih godina iza sebe tako da mi nije na pameti da ga ponovo koristim, sjecam se onih plavih NC comandera uh, i dizanja windowsa 3.11 iz istog DOS-a, Katastrofa.....
__________________ Hmm message from dark side it is ! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Znate li za program START.EXE? bolje ikad nego nikad :valjane
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
![]() |
| Tagovi: program, startexe, znate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:28 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:42.