Jedna od boljih serija, ali već je malo previše rastezat tu seriju!! Svaka sezona neko sranje, po meni mogli su stat u 5. sezoni i to je to!!
Raspravljate o temi 24 u Serije forumu, dio Kultura i Zabava foruma; 6-a je davno emitirana, sedma je trebala ove godine, al zbog strajka i bogznacega jos nije, pa krece pocetkom slijedece ...
Jedna od boljih serija, ali već je malo previše rastezat tu seriju!! Svaka sezona neko sranje, po meni mogli su stat u 5. sezoni i to je to!!
i live between heaven and hell, i am fallen angel
Točno, ali ove će godine biti i TV Film. Vrijeme radnje će biti između 6. i 7. sezone, a mjesto radnje: Afrika.
OVDJE imaš trailer za taj film.
To nikako! Peta sezona završava kada kinezi otmu Jacka na onaj brod, nikako ne bi bilo dobro da tako završi cijeli serijal.Pravi autor: draž
Uostalom, 6. sezona je postigla veliki uspjeh tako nema ama baš nikakvog razloga da stanu.
pa to su utrpali u zadnje 3 minute zadnje epizode. glupost, cisto da bi zaradili. 24 je bio 24 do 4.-e sez. Ni peta nije bila potrebna, ali ocito su unaprijed imali scenarij bar zapisan u glavama, pa su snimili i tu petu
i may be wrong
Vrlo kvalitetna serija, volim te napete akcije, bas me vuce da gledam sljedeci nastavak
I zlatni kavez je samo zatvor!
jebote hamri al-assad je doktor julian bashir iz zvjezdanih staza!!!!!
![]()
obožavam je. bilo ej sezona koje sam pogledala na kompu u jednom danu
jedva čekam devetu sezonu![]()
Deveta???
A koja se zadnja prikazala kod nas na tvu?
ja skužio da je to sedma.....
o_O
zadnju su prikazivali petu ili šestu, nisam pratio. sedma još nije izišla službeno iako je snimljena
i may be wrong