| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Battle Star Galactica u Kultura i Zabava forumu; ne znam kolko ekipe ovdi je moje godište (1974), ali se jako dobro sjećam originalne serije... uglavnom, sad je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | Battle Star Galactica ne znam kolko ekipe ovdi je moje godište (1974), ali se jako dobro sjećam originalne serije... uglavnom, sad je izašla nove verzija i serja je JEBENO dobra - remake je, nije nastavak i ima drugačije neke stvari, ali po meni je jedna od najboljih SF serija EVER. trenutno je u drugoj sezoni i stvarno mogu reći da mi je jedna od najboljih serija koje pratim... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned | Re: Battle Star Galactica nije ko Star Trek, serija je.. jednostavno drugačija, ne u lošem smislu, nego .... a fak, jednostavn moraš pogledat... BTW :: inače pratim -> Stargate SG-1, Stargate Atlantis, BSG, Supernatural, Lost, Numb3rs, Invasion, Threshold, Life On Mars, Doctor Who, Smallvile, The 4400 (jebena serija) i još neke di sam skinuo cijele sezone -> Andromeda (svih 5 sezona), Earth Final Conflict (4 sezone), Odyssey 5 (1 sezona), Millenium (3 sezone)... itd... BSG je od svih drugačija.. ima nekaj svoje, recimo volim Stargate zbog akcije, dok BSG volim zbog drugačijeg pristupa... teško jeto opisat.. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-02-06 Godina: 30
Poruka: 68
![]() | Re: Battle Star Galactica ja ne podnosim Star Trek,al Galacticu sam obožavao..sviđalo mi se kao klincu,al ne znam kako bi bilo sada..imao sam prije par god neku video kazetu al je bilo sinhronizirano na njemački pa je bilo grozno |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-02-07 Lokacija: Rijeka Godina: 24
Poruka: 11
![]() | Otresam prašinu sa topica, jer se serija trenutno emitira na hrvatskoj televiziji pa bi bilo šteta da topic propadne. Kako vam se sviđa serija? Pratite li na HRT-u ili preko neta? Samo nemojte spoilati, serija je predobra da bi je uništili drugima. ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: battle, galactica, star |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:58.