| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Beverly Hills 90210 u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: blackdevilles sjecam se samo da su svi u toj seriji bili sa svakim i jos se podnosili ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #15 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,194
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Beverly Hills Kad sam čula da će tu seriju ponovo emitirati samo sam okrenula očima, ali vrag mi nije dao mira i bacila sam oko, i sad evo pogledam tu i tamo.. ipak sam na neki način odrasla uz tu seriju ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Beverly Hills 90210 Ljubitelji ove serije - nakon dugih 8 godina - dobivaju nastavak ove serije. Novo ime 90210 nastavak Beverly Hillsa, ponovno ista škola, isto mjesto, samo novi likovi, stari likovi su samo Kelly Taylor (Jennie Garth), Donna Martin Silver (Tori Spelling). Ova serija se počinje emitirati u Americi početkom 9. mjeseca ove godine!!! "90210" (2008)
__________________ Iako je život kurva, samnom je još veća |
| | |
| | #20 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,124
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Beverly Hills 90210 nije isto gledati nastavak, to je dobra stara serija uz koju sam odrasla, baš se jučer buraz i ja pokušavali sjetit kad je to išlo, prije koliko desetljeća ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: 90210, beverly, hills |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:35.

nije isto gledati nastavak, to je dobra stara serija uz koju sam odrasla, baš se jučer buraz i ja pokušavali sjetit kad je to išlo, prije koliko desetljeća