| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Bitange & Princeze - humoristicka serija u Hrvata (jedina?) u Kultura i Zabava forumu; Serija Bitange i princeze reditelja Gorana Kulenovića rađena je po uzoru na poznatu američku seriju "Prijatelji". U seriji ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-10-06 Godina: 22
Poruka: 214
![]() ![]() ![]() ![]() | Bitange & Princeze - humoristicka serija u Hrvata (jedina?) Serija Bitange i princeze reditelja Gorana Kulenovića rađena je po uzoru na poznatu američku seriju "Prijatelji". U seriji je pet glavnih likova: vječiti student Robi, nabrijani dečko iz Dubrave u stalnom sukobu sa zgodnom Irenom, ne previše bistrom, ali vrlo snalažljivom i probojnom bivšom manekenkom koja je odlučila voditi smisleniji život. Robi i Irena su glavni pokretači većine nesporazuma i razmirica u seriji. Dvojica potpuno različitih najboljih prijatelja Kazimir i Teo igrom sudbine postaju Robijevi cimeri. Kazimir je pomalo zbunjeni tip koji zna sve o filmovima, glazbi i sličnom, ali se ne snalazi najbolje u društvu. Kazimirov prijatelj iz djetinjstva , Teo , prava mu je suprotnost on je visok, naočit, snalažljiv i uspješni mladi odvjetnik kojemu je uvijek u životu sve išlo od ruke i koji je Kazu uvijek čuvao kao mlađega brata. Međutim, već na početku prve epizode njegova se sreća mijenja, žena Barbara ga je izbacila iz stana. Tu je, na kraju, i povučena, ali simpatična Irenina slučajna cimerica Lucija koja s Kazom počinje raditi u videoteci. Vegetarijanka je i voli životinje. Kasnije u seriji Teo i Lucija se zaljubljuju. U seriji se, inače, povremeno pojavljuju i osobe s hrvatske estrade, iz sportskog, umjetničkog ili društvenog života. Ime glumca/glumice Uloga u seriji Rene Bitorajac Robert Kumerle-Robi Tarik Filipović Teodor Friščić-Teo Hrvoje Kečkeš Kazimir Hrastek-Kazo Mila Elegović-Balić Irena Grobnik Nataša Dangubić Lucija Toć-Luce Mile Kekin Erotoman Saša Predrag Vušović Gazda Robert Prosinecki Mirko Miocic Zlatko Pejakovic Filip Sovagovic Sergej Trifunovic |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-02-06 Lokacija: JADERA
Poruka: 146
![]() | Re: Bitange & Princeze - humoristicka serija u Hrvata (jedina?) odlicna serija , pogotovo ove sezone , odlicna gluma ,glumci cak i sporedni poput erotomana.........u svakom slucaju nasa serija za izvoz
__________________ svi smo mi bore lee |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bitange & Princeze - humoristicka serija u Hrvata (jedina?) Po meni, jedina nasa serija koja je smijesna. Nasa mala klinika, bumerang ili kazaliste u kuci nisu ni do koljena bitangama. Jedina nasa humor. serija koja valja. ![]()
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bitange & Princeze - humoristicka serija u Hrvata (jedina?) Jebena je serija, al kad su skužili da kad ubace psovke da je kao smješnije drže se tog ko pijan plota... Prvo je bilo par jebiga i tog, a sad zna bit poštenih psovki. Al dobro bolje i to neg da mi lik koji glumi klošara priča kao da je magistrirao hrvatski jezik ko u ostalim serijama.
__________________ "...mi smo tak'a nacija, nismo za astronaute, al ćemo lomit kosti dok čuvamo vaše aute..." |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-07-07 Lokacija: Zagorje
Poruka: 127
![]() | Re: Bitange & Princeze - humoristicka serija u Hrvata (jedina?) e da kak su završili??? nisam mogla gledati zadnju epizodu,a reprize kolko znam nije bilo... ![]()
__________________ Ambicija je glup izgovor za nedostatak smisla za lijenost. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-02-06 Lokacija: JADERA
Poruka: 146
![]() | Re: Bitange & Princeze - humoristicka serija u Hrvata (jedina?) da i mene zanima kako je zavrsilo ,jer su kreteni n a hrtu promijenili termin zadnjoj epizodi , pa je nijesam vidio ..
__________________ svi smo mi bore lee |
| | |
![]() |
| Tagovi: humor |
« south park
|
Nip/Tuck - Reži me »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:11.