Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Serije
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Serije Raspravljate o temi Bitange & Princeze - humoristicka serija u Hrvata (jedina?) u Kultura i Zabava forumu; serija je odlična.. jedina naša koju čak i pogledam! a dobra je radi dobrih glumaca i zato jer svako ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-01-08, 11:33   #31 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-08-07
Godina: 24
Poruka: 488
dzonni se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dzonni
Re: Bitange & Princeze - humoristicka serija u Hrvata (jedina?)

serija je odlična.. jedina naša koju čak i pogledam!

a dobra je radi dobrih glumaca i zato jer svako od njih unosi svoj stil u nju! chini mise da dosta improviziraju, onako u sitnicama... nemož napisat taki scenari
Odgovori sa citatom
Star 15-01-08, 21:00   #32 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Godina: 30
Poruka: 1,355
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

šta već su počeli s emitiranjem? sranje propustio sam prve dvije epizode.
kako je taj hrt u kurcu, nema ni repriza, ili zna netko neki termin?
Odgovori sa citatom
Star 15-01-08, 21:05   #33 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 28
Poruka: 468
Una_Bomber se izdvaja iz mase

mislim da utorkom oko 3-4-5 popodne
Odgovori sa citatom
Star 15-01-08, 21:12   #34 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,250
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Evo radnja prve dvije epizode....

Mislim da se emitira svaki ponedjeljak oko 21h (mislim da sam negdje na torrentima vidio da im za skinit prve dvije epizode )

Citat:
1. epizoda:

Robi, Irena, Kazo, Lucija i Gazda još se uvijek nalaze u pritvoru tajne službe, a ubrzo im se pridružuje i Teo koji je Adriani (a.k.a. Crvenperki) dao alibi za njezin teroristički napad. Za to vrijeme brižni konobar Armando i erotoman Saša na šalteru Službe za privjeskiće pokušavaju ući u trag svojim prijateljima. Hoće li se naši junaci izvući od optužaba za međunarodni terorizam, i zašto Teo daje alibi Adriani, pogledajte u prvoj epizodi četvrte sezone "Bitangi i princeza".
Citat:
Epizoda: 2

Adriana je ostala u zatvoru, Lucija se i dalje duri na Tea, koji je u velikoj dilemi da li da prihvati posao u tajnoj službi. Ali, on nije jedini kojeg u ovoj epizodi muči odluka oko zaposlenja: Ireni se pruža prilika za posao u Agenciji, ali mora proći rigorozna Gazdina testiranja; Erotoman Saša dobiva poslovnu ponudu koja se ne odbija, problem je samo - kako to priopćiti partneru Armandu? I Robi je na tragu novog radnog mjesta, pitanje je samo je li on spreman za tako opasan izazov. Povrh svega u Hrvatskoj je uvedeno izvanredno stanje. Zašto? Tko se to skriva u kraškoj jami i prijeti Splitu? I zašto je Kazo zapeo u tiskari?

Gosti 2. epizode: Luka Peroš, Branko Smiljanić, Stipe Alfier.
gggiga je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-01-08, 21:26   #35 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-08-07
Godina: 24
Poruka: 488
dzonni se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dzonni

^^bilo jučer.. poslje 8 aj fink

*teletext is your friend
Odgovori sa citatom
Star 15-01-08, 22:15   #36 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,181
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

da, došao sam taman na kraj

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-01-08, 12:38   #37 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Poruka: 2,734
nespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

joj,obožavam ih ali rijetko kad ih uspijem pogledat cijele,uvijek propustim ili početak il kraj

"Daj mi, daj mi medeni,
Daj tvoj osmjeh ledeni,
Od kojeg protrnem sva,
Ukocim se k'o glupaca!

Daj mi, daj mi mileni,
Da tvoj osmjeh svileni,
Spojimo se ti i ja,
Zdruzimo sad srca dva!"

i da, ne znam jel bilo i jel znate....Bitange I Princeze

sakubona
nespretna je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-01-08, 12:42   #38 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Poruka: 6,250
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Ja sam skinuo prve 3 sezone, i prve dvije epizode 4. sezone. To je sa nekog privatnog trackera, gdje se mora registrirati, i mora se održavat ratio iznad 0,800 za svaki torrent. Ako nekog zanima nek se javi na PM.
gggiga je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 23:48   #39 (permalink)
mab
Akademik Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Godina: 22
Poruka: 3,579
mab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab

jel zna neko kako se zove 16 epizoda iz 3. sezone??
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 18:41   #40 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-01-08
Poruka: 375
klik™ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku klik™

He.Robi je car.Gmaz.LoL
Ekipa je odlična!
klik™ je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: humor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111