| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Bitange & Princeze - humoristicka serija u Hrvata (jedina?) u Kultura i Zabava forumu; Bio je nekoliko epizoda u kojim sam se pojavio u raznim ulogama i svaki put ih propustim pogledati....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-10-06 Godina: 22
Poruka: 230
![]() ![]() ![]() ![]() | Reklame agencije "AGENCIJA" One za SPEED i Bjelovar su prelude ![]() Jedna od najboljih epizoda serijala, svaka cast, uspjeli su vec 4 sezone izdrzati skoro pa isti nivo humora |
| | |
| | #46 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 38
Poruka: 1,443
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bitange & Princeze - humoristicka serija u Hrvata (jedina?) Najbolja serija u Hrvata od kad su počeli snimati i nešto naše. Jednostavan humor razumljiv skoro svim slojevima ljudi. Gleda ju cijela moja obitelj i fora je i mojoj djeci i supruzi i meni. Ako je prestanu snimati ove sezone biti će mi žao, nekako sam se naviknuo na takav humor. |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 9
![]() | Re: Bitange & Princeze - humoristicka serija u Hrvata (jedina?) Najviše mi se sviđa inteligentni humor u vidi referenca i usporedbi, Gazdin govor, Agencija i Агенција itd... Najnajbolja moderna humoristična hrvatska serija. I šire. |
| | |
![]() |
| Tagovi: humor |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:23.