| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Bitange & Princeze - humoristicka serija u Hrvata (jedina?) u Kultura i Zabava forumu; Serija super, glumci super, gluma super, extremno smiješno... od njih se mogu pokupit dobre fore za forum... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-07-08 Lokacija: Čađava Mehana Godina: 15
Poruka: 83
![]() | Re: Bitange & Princeze - humoristicka serija u Hrvata (jedina?) Serija super, glumci super, gluma super, extremno smiješno... od njih se mogu pokupit dobre fore za forum ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ vamotamo |
| | |
| | #64 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Bitange & Princeze - humoristicka serija u Hrvata (jedina?) Zato sto su im fore otrcane i predvidive, ne vidim nista humoristicno u toj seriji. Gluma je losa, sta drugo da ti kazem...Al to je samo moje misljenje ![]()
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
| | #65 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,343
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bitange & Princeze - humoristicka serija u Hrvata (jedina?) Ja sam počeo gledati seriju ima par dana i mogu reći da mi je smiješna i zabavna, što nisam očekivao ![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #68 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Bitange & Princeze - humoristicka serija u Hrvata (jedina?) ne postoji...kako bi reko sipac....
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #70 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Bitange & Princeze - humoristicka serija u Hrvata (jedina?) Naravno da se o ukusima nebi trebalo raspravljat, samo ću reći da je to po meni jedina prava serija sa urbanim humorom a koji je shvatljiv i maloj djeci, što je inače stvarno teško napraviti, a što se glume tiče mislim da je odlična te bih svima koji to mogu preporučio da si pogledaju i kazališnu verziju istog naziva u kojoj Rene Bitorajac perfektno glumi. Pogledajte to u kazalištu, za riknut je od smijeha. |
| | |
![]() |
| Tagovi: humor |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:20.