Zvuči zanimljivo stavio sam skidat...
Bernard Black runs his own bookshop even though he doesn't much like people who buy books and hates having customers.![]()
Raspravljate o temi Black Books u Serije forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Black Books nažalost nismo imali prilike gledati na našim tv programima, a serija definitivno spada u najbolje humoristične sitcome. U ...
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Zvuči zanimljivo stavio sam skidat...
Bernard Black runs his own bookshop even though he doesn't much like people who buy books and hates having customers.![]()
"ja sam papak uvijek mi težak kapak, party na forumu za mene gotov u jedan eh što sam bijedan...
ma jebo ti forumske pice ode ja spavati i gole tete sanjati"
by Mazda
Ja sam slučajno naletio na to, skinuo i oduševio se.![]()
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
"ja sam papak uvijek mi težak kapak, party na forumu za mene gotov u jedan eh što sam bijedan...
ma jebo ti forumske pice ode ja spavati i gole tete sanjati"
by Mazda
Kad nas ameri bombardiraju sa svojim svakojakim sranjima.
nikad cua za ovu seriju dok nisan procita ode. evo sad cu krenit na drugu sezonu. dobra je ima dosta baza
I know that I was born and I know that Ill die.
The in between is mine.
I am MINE
dylan je car... uvatite i Peep show. moglo bi van se sviditi, ako van je ovo ok... živili.