| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Burn Notice u Kultura i Zabava forumu; da podijelim jednu seriju koja mi se poprilično svidjela ... uhvatio sam ju prošli tjedan, sad je negdi na 8. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | Burn Notice da podijelim jednu seriju koja mi se poprilično svidjela ... uhvatio sam ju prošli tjedan, sad je negdi na 8. ili 9. epizodi prve sezone ... uglavnom, tip koji obavlja "neke poslove" za amričke špijunske organizacije dobiva otkaz i priča se vrti oko toga ko mu je smjestio, zakaj i tak to ... ali je jako dobro napravljeno ... radnja je u Miamiju, ima dosta zajebancije, nije "preozbiljna", a opet ima i akcije i špijunskih fora .... jako ugodno otkriće ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-02-05
Poruka: 19
![]() | Re: Burn Notice I ja gledam tu seriju. Odlična je. Danas je izašao 10 dio. Na TV.com ima jako dobre ocjene, odmah je iza Prison break, a ispred Lost, Greek, Traveler ili Jericho.
__________________ Na cetiri faksa bi htio ic da budem jako pametan k'o Miocic. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Burn Notice Po tvom opisu mi se čini fora A na kojem to kanalu gledaš? Satelitska ili na našem tv-u?
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-02-05
Poruka: 19
![]() | Re: Burn Notice Ako to mene pitas, .... ja serije skidam s interneta. Imas puno tih torrent stranica gdje seriju mozes snimit vec drugi dan nakon emitiranja na nekoj od americkih TVa.
__________________ Na cetiri faksa bi htio ic da budem jako pametan k'o Miocic. |
| | |
![]() |
| Tagovi: burn, notice |
« Sleeper Cell
|
Eureka »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:31.