| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi cobra 11 u Kultura i Zabava forumu; što mislite o cobri 11 ??? meni je to iskreno najbolja serija ....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cobra 11 Ja volim gledati kako unistavaju njemacka vozila ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: cobra 11 Meni je ok serija, zanimljiva je za pogledat, jedino šta je ponavljaju već dvije - tri godine iste epizode ko i sve pa je blesavo onda
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: cobra 11 ajme,ja mislim da je to jedina serija koju ne mogu smislit....neznam dal' je to zbog toga jer je na njemačkom ili zbog toga jer me oni glumci živciraju,ali čim je vidim,grrrr
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
![]() |
| Tagovi: cobra |
« One tree hill
|
Smallville »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:46.