| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi cobra 11 u Kultura i Zabava forumu; Meni je baš dobra, ali ne sve sezone... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| charolastra | Re: cobra 11 Meni je baš dobra, ali ne sve sezone ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: cobra 11 serija je zakon ali me zivcira njemacki jezik!al,dobro,pokusavam ne obazirati se na to...dok gledam Jana uopce ne slusam njegov govor...pa tko bi ga slusao kad je bolji za gledati???hehe... i,da,u svakoj epizodi zlocinci poginu,a kad su Semir i Jan letjeli zrakom i to je jos auto eksplodirao,njima nije nista bilo.to nikak ne kuzim
__________________ danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-04-08
Poruka: 20
![]() | Re: cobra 11 da pogotovo mercedes ajme obožavam to auto jea beba, a di je andrea nisam je davno vodsola, a nisam baš gledala zadnje jer gledam ubojstvo napisala, nemote mi se rugati, to mi je kad dođem iz škole, hmhm?!?! |
| | |
![]() |
| Tagovi: cobra |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:16.