| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Dadilja u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: gggiga Koji su to pacijenti.... dabog da im propala televizija. Kod njih jedino u dnevniku i vijestima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dadilja Citat:
![]() RTL [real television luzers]
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-11-07 Lokacija: Pi#ke materine Godina: 17
Poruka: 280
![]() | Re: Dadilja RTL postaje jad jadova. Više od pola programa su reprize. Da nema Knjaza ne bi ju ni gledao. Gledao sam ja njemački RTL. Sjećam se da su jednu seriju koja ima samo 10 epizoda 6 mjeseci prikazivali svaki dan. A i tamo je svako malo dadilja i ostale serije koje se non-stop repriziraju. Neko vrijeme sam znao čitav RTL-ov(njemački) program napamet , pa ga više ne gledam. Ja ne shvaćam kako to da RTL ne propadne. A da bar reprizira dobre serije(britanske npr.) ili Monty Phytone. RTLP S. Iz druge riječi u prvoj rečenici oduzmite posta.
__________________ b |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Dadilja užas užas užas.... ta njihova reprizna šema je toliko prožvakana da je to strašno... a najgore je što che uvjek kombinirat jednu od tih serija... garant je sljedeča rossane...
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:45.

RTL

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.