| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Dadilja u Kultura i Zabava forumu; dadilja mi je super serija ali tolike reprize.... nakon 8 godina ju reprizirajte! tak da je se sjetimo.... priznajem volila ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-03-08 Lokacija: zagreb-berlin Godina: 18
Poruka: 153
![]() | Re: Dadilja dadilja mi je super serija ali tolike reprize.... nakon 8 godina ju reprizirajte! tak da je se sjetimo.... priznajem volila bih vidjeti reprize nekih serija... ali ne stalno... rat u kući se već 4-5 put reprizira bez prestanka... a sto je najzalosnije ljudi to gledaju....
__________________ Love me, or hate me! Striptizeta |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-10-07 Lokacija: Zadar Godina: 26
Poruka: 224
![]() | Re: Dadilja ne vjerujem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! prva epizoda dadilje je trenutno na rtl-u pa nije vrag da je opet repriziraju????????? sto je njima??????????? za nevirovati... |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Dadilja ovi sa rtl-a su fkt retardirani!! vec po peti il sesti put repriziraju tu sugavu dadilju nie mi jasno kak neko mozhe to gledat?? istina je da treba ima prejebene noge, al za su vriedne toga da rade tolke reprize?????
__________________ Ja čitam High Times u smokin' nigga stilu Vozim cadillac, ločem sombrero tequilu Na moru je lijepo, al' na popravnom je ekipa ![]() |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 28-07-08 Lokacija: ZG (Podsused) Godina: 22
Poruka: 64
![]() | Re: Dadilja Citat:
Sad vec malo pretjeruju s tolkim repriziranjem. Jedini razlog sto jos gledam tu Dadilju, su Nilesove fore, ostalo je vec isfurano.
__________________ Not even death can saveth you from me | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:10.