| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Deadwood u Kultura i Zabava forumu; U neobičnom noćnom terminu nedjeljom poslije ponoći prikazuje se najrealističniji vestern koji sam uopće mogao zamisliti. Po psovanju mu konkurira ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Nježni predator | Deadwood U neobičnom noćnom terminu nedjeljom poslije ponoći prikazuje se najrealističniji vestern koji sam uopće mogao zamisliti. Po psovanju mu konkurira jedino South Park. Gradić je nastao na indijanskom teritoriju uz najveći zlatni runik Sjeverne Amerike. Osim nekolicine fiktivnih likova stanovnici Deadwooda su Calamity Jane, šerif Seth Bullock, revolveraš Divlji Bill Hickock....
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Deadwood na kojem programu??? odgledal sam prvu sezonu na HBO-u, druga je bila kasnije kad nemam HBO...
__________________ Francuzi su izmislili ljubav kako bi mogli pristojnim imenom nazivati iskonski nagon. Umotaš to u slatkiše, srčeka i dijamante, a na kraju se sve svede na endorfin i genitalije. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Deadwood Citat:
![]()
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio Maslow : 05-07-08 u 18:55. | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Deadwood Ja sam odustao od gledanja na TV-u. reću epizodu su prikazivali u 3.15 ujutro. Premda sam uspio dočekat, bio sam preumoran da bi izdržao 30 minuta. Naljutio se pretražio torente i skinio prvu sezonu. 4 Gb i nije baš teko strašno. Načuo sam da postoje i titlovi, ali to nisam uspio naći.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:33.

vidjela u videoteci