danny crane, lude krave...
Raspravljate o temi Denny Crane - pros et contras u Serije forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Kontroverzni partner i osnivač odvjetničke tvrtke u popularnoj seriji "Bostonsko pravo" (Boston Legal) koje utjelovljuje glumac William Shatner (legendarni i ...
Denny Crane
danny crane, lude krave...
Francuzi su izmislili ljubav kako bi mogli pristojnim imenom nazivati iskonski nagon.
Umotaš to u slatkiše, srčeka i dijamante, a na kraju se sve svede na endorfin i genitalije.
tip je najbolji lik u seriji
Denny je car samo takav, brutalan do bola, kad uhvatim vremena volim pogledat tu seriju, baš je neobična, likovi su žešći luđaci![]()
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
Svi mi na jedan način želimo biti Denny Crane, da čim spomeneš svoje ime da se zna tko je tu glavni.
Malo Denny , malo Shore , to nam svima treba u karakteru![]()
[sigpic][/sigpic]
najbolje su mi bile epizode s njegom sinom i onim likom iz LA-a kaj isto tak ponavljaju svoje ime...
al on i shore su mi najbolji likovi...
Francuzi su izmislili ljubav kako bi mogli pristojnim imenom nazivati iskonski nagon.
Umotaš to u slatkiše, srčeka i dijamante, a na kraju se sve svede na endorfin i genitalije.
je, donny crane mu je sin, al nije njegov...
Meni je bilo najjače kad su ga našli u ormaru sa lutkom koja je ista ko i Shirley al taj klip nisam našo
“Before you diagnose yourself with depression or low self esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounding yourself with assholes.”