| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Dexter u Kultura i Zabava forumu; Danas izašle na torrentima prve dvije epizode druge sezone po meni jedne od najboljih novih serija (Heroes su ipak #... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | Dexter Danas izašle na torrentima prve dvije epizode druge sezone po meni jedne od najboljih novih serija (Heroes su ipak #1). Znam da se ne prikazuje kod nas, ali ako imate DSL i flat ... toplo preporučam ... Ukratko: Glavni lik je forenzičar ... koji se bavi mrljama krvi ... to bi zvučalo ko CSI da tip nije usput i serijaski ubojica ... da vam ne kvarim previše, to bi bilo to ... Ocjena: ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dexter skinuo i pogledao 1. sezonu. Jako dobra serija. Bas nekako "spaljena". Preporuka
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-11-06
Poruka: 96
![]() | Re: Dexter je, serija je prebolesno dobra. ja sam sad na 7. epizodi 2. sezone, a ovo sam pogledao u otprilike 10 dana. sad se najvise bojim da cu morat predugo cekat 3. sezonu ako ovih 5 sljedecih epizoda pogledam prebrzo. i jel ima neko mozda, fale mi prijevodi za 10., 11. i 12. epizodu 2. sez.? unaprijed hvala! |
| | |
![]() |
| Tagovi: dexter |
« my name is earl
|
Anđeo Tame »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:50.