| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi dosje X u Kultura i Zabava forumu; kome fali dosje X....MENIIIII ....serija je prva liga... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 824
![]() | Re: dosje X i meni ![]() hoćemo reprizu od prve sezone i ponovno vidjeti Gillian Anderson ![]()
__________________ AC MILAN : 2003-2008 ![]() Serie A : 2004, Liga Prvaka : 2003,2007, Kup Italie : 2003, Superkup Italie : 2004, Europski Super Kup : 2003,2007, Svj. klupsko prvenstvo : 2007 |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: dosje X Serija je bila i ostala legendarna, ja bih opet da ju repriziraju, i evo priznat ću to je jedino poslije čega ne mogu spavati!!! ![]()
__________________ Amicus cetrus in re incerta cernitur! Pouzdan prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji! Vidim da sam ostao zapamćen kao Hello Kitty fan, pa evo povratak Hello Kitty avatara!! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: dosje X meni falila, pa nabavio divx i nevjerujem kak izgledaju prve epizode... čista b produkcija! al kako god.. kultna serija... nadam se reprizama više!
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dosje X Joooj meni je zakon X Files. Pogotovo Scullicine male siske kako skakuču kako ona trčakara okolo. I još je onako čubasta i mala. Ufffffff ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dosje X Ima tu još par aspekata koji bi me definirali ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
« Surface
|
The Lost Room »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:44.

....serija je prva liga

AC MILAN : 2003-2008 

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.