| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Dr. House u Kultura i Zabava forumu; Ma sve to stoji, samo je koncept svake epizode isti, ajmo isprobavat 1001 stvar i kad nemamo više ideja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dr. House Ma sve to stoji, samo je koncept svake epizode isti, ajmo isprobavat 1001 stvar i kad nemamo više ideja ajmo isprobat nešto najlogičnije ili što nekim slučajem nismo već vidjeli ili smo već isprobali ali tad nije upalilo i stvar riješena, al House je car šta je je, odlično je ulogu odradio.
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #62 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 15-04-08
Poruka: 37
![]() | Re: Dr. House Citat:
U potpunosti se slažem, samo naš kaj, kad pogledaš danas je skoro sve to isto, sve te serije su ista sranja, nemamo kaj drugo pogledat.... | |
| | |
| | #63 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Dr. House Citat:
![]() Ali House je car i gledam tu seriju zbog njega ![]() btw. 10 dana do nove epizode (na torrentima naravno, ne govorim o HTV-u il gdje se to već prikazuje ) ![]() | |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Dr. House Nakon nekoliko odgledanih serija o Doktoru Hiže... Totalno me je fanscinirao njegov lik. Odlučil sam ga imitirati. ![]() Vzel sam si ščap v šume, isprintal sam si diplomu iz harvarda i nalepil v sobu, unaprijed sam si pripremil tekst za sve potencijalne situacije, pročital prvih 50 stranica opće encikolopedije i krenul med ljude. ![]()
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-04-08 Lokacija: moj krevetich....
Poruka: 341
![]() | Re: Dr. House zanimljiva je serija....ali uvijek je House taj koji sve zna i koji je najpametniji......ali inace je odlicna...
__________________ LjUbAv Je PoPuT kIšE,pRoPaLa StVaR i NiŠtA vIšE... ![]() |
| | |
| | #67 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dr. House
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: house |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:50.

LjUbAv Je PoPuT kIšE,