S kojom serijom bi je usporedio. Zainteresiraj me...
Zašto ti je dobra?
Raspravljate o temi Entourage u Serije forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Ne znam je li itko ikad gledao ovu seriju al meni je jbna...sve u svemu radnja se vrti oko Vincea(glumca) ...
Nije on, nije on ono sto ti treba,a nisam bogami ni ja...Hoce on, hoce on samo da te skine,a hocu bogami i ja...
Mala ,grda si ko porez
S kojom serijom bi je usporedio. Zainteresiraj me...
Zašto ti je dobra?
"ja sam papak uvijek mi težak kapak, party na forumu za mene gotov u jedan eh što sam bijedan...
ma jebo ti forumske pice ode ja spavati i gole tete sanjati"
by Mazda
hm.......usporedio bih je sa californication jedino je ovdje vise likova u igri....cijeli zivot se isto tako zjbvju...malo imaju love malo ne...cijelo vrijeme su im na pameti ženske....
Nije on, nije on ono sto ti treba,a nisam bogami ni ja...Hoce on, hoce on samo da te skine,a hocu bogami i ja...
Mala ,grda si ko porez
A jbg nisam ni tu gledao. Pogledat ću pilot, skinuo sam nedavno...
"ja sam papak uvijek mi težak kapak, party na forumu za mene gotov u jedan eh što sam bijedan...
ma jebo ti forumske pice ode ja spavati i gole tete sanjati"
by Mazda
A ono pitanje zašto mi je dobra....zato što zapravo prikazuje tipican holivudski zivot uspjesnih balavaca....a jednostavno ovaj agent Ari seriji podize rejting opasno....
Mala ,grda si ko porez
Dbra serija, sad san pri kraju 2. sezone. Ari mi je odlican ali Johnny Drama mi je najveci kralj u seriji, njih dvojica su mi svakako najbolji
I know that I was born and I know that Ill die.
The in between is mine.
I am MINE
^^^^^^ zajebi to, odma iza Drame mi je Billy Walsh. kako je lik dobar pisan gace od smija s njin.
The in between is mine.
I am MINE
ovo je najbolja serija po meni u zadnjih 10 godina, nikad nije dosadno, i epizodu traju taman oko 30 min... taman je izasla 7. sezona....
Serija je 3+.
ne svida mi se zadnja sezona
The in between is mine.
I am MINE