| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Gilmore Girls - zadnja sezona u Kultura i Zabava forumu; Zadnja epizoda zadnje sezone koju su prikazivali na HRT-u završila je tako da je Lorelei spavala s Christopherom. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-08-07 Lokacija: Nedelišće - centrum mundi Godina: 21
Poruka: 143
![]() | Zadnja epizoda zadnje sezone koju su prikazivali na HRT-u završila je tako da je Lorelei spavala s Christopherom. Sad ja ne znam je li to posljednja sezona, ili ima jedna poslije nje? Jer glupo bi bilo da serija tako završi...
__________________ "Internet je kao demokracija - misliš da možeš činiti sve na njemu, a ustvari ne možeš ništa." Ljudevit Gay, 1842. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: spiderweb Godina: 22
Poruka: 167
![]() | Re: Gilmore Girls - zadnja sezona koja je to uopce bila sezona inace? ona bi trebala ostat sa luke-om i imat dite koliko sam ja cula ![]()
__________________ Sposobnost će te možda odvesti na vrh, ali samo te karakter ondje može i zadržati. John Wooden |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-08-07 Lokacija: Nedelišće - centrum mundi Godina: 21
![]() | Re: Gilmore Girls - zadnja sezona Citat:
![]()
__________________ "Internet je kao demokracija - misliš da možeš činiti sve na njemu, a ustvari ne možeš ništa." Ljudevit Gay, 1842. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | Re: Gilmore Girls - zadnja sezona Milo Ventimiglia je faca. I lik kojeg glumi (Jess) je možda najbolji lik u cijeloj seriji. Inteligentni i načitani propalica. Ali najbolja je Alexis Bledel alias Rory Gilmore. Njoj bi se klanjao među...noge. ![]()
__________________ "Internet je kao demokracija - misliš da možeš činiti sve na njemu, a ustvari ne možeš ništa." Ljudevit Gay, 1842. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: Gilmore Girls - zadnja sezona Užasno iritantna serija, katastrofa
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: alexis bledel, gilmore girls, gilmoreice, lauren graham |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:28.